Servisten cikan fluance Bir Bakar misiniz !!?

Eğer yapmamışlarsa tekrar götürür gösterirsin. Seni yiyecek değiller ya. Sonuçta hataları varsa düzeltmek zorundalar. Tekrar geçmiş olsun.

Valla usta o kadarda degil ama atcm ftolari bakarsniz da bisi sorcam arka stoplar yanmiyor ve park sensoru calismiyor arka. Neden ole oldu ? Yapmalari gerekmiyor muydu usta ?
Bağlantılarını düzgün yapmamışlardır,gidip düzelttirebilirsin...

Sen Yumurcak renault ta git Zeki Ünaldı renaultan Onur'un selamı var de ;) Hallederler kardeşim sıkıntı olmaz canını sıkma

Eğer yapmamışlarsa tekrar götürür gösterirsin. Seni yiyecek değiller ya. Sonuçta hataları varsa düzeltmek zorundalar. Tekrar geçmiş olsun.
Eyvallah dogru diyosun :) goturup baktirayim.

Sen Yumurcak renault ta git Zeki Ünaldı renaultan Onur'un selamı var de ;) Hallederler kardeşim sıkıntı olmaz canını sıkma
Eyvallah onur abicim sknti yokta kafama takilmisti gitcem bakalim :)

Bendede öle oldu bagajı kilitledim bir kere daha sonra açamadım sonra açtığımdada kilitlenmedi soket çıkmış sert kapandığı olmuştu ondan sanırım :) gidip düzelttirmiştim :)

Yarın gün içerisinde servise git sorunlardan bahset akıbinde aracın pirivilige business vs giibi kasa ayırımları olmaz.. bir müddet aracı görmediğinden dolayı çelişkide kalmışsın

Yarın gün içerisinde servise git sorunlardan bahset akıbinde aracın pirivilige business vs giibi kasa ayırımları olmaz.. bir müddet aracı görmediğinden dolayı çelişkide kalmışsın

Aynen bır muddet gormedıgım ıcın ole de :) Ve cok dogru kı yarın gıtcem abıcım. Bakalım duzeltırler inşallah da kac saat gıbı zamanımı alır fıkrın var mı ? :)

Aynen bır muddet gormedıgım ıcın ole de :) Ve cok dogru kı yarın gıtcem abıcım. Bakalım duzeltırler inşallah da kac saat gıbı zamanımı alır fıkrın var mı ? :)

Geri