Servis hakkında?

1.5 dizellerin bakim masraflarini bilen var mi? :)

haftaya 2. yıl bakımına gideceğim, tlf la sordum indirimiyle 300-320 arası tutacak. değişecekler motor yağı + yağ-hava-polen filitreleri, karter tapa contası. kontrol edilecekler suyu, hidrolik yağı, lastik havaları, bilgisayara bağlama ...vs. mazot filitresini 4 ay önce değiştirdiğimden mazot filitresi yok, o da olsaydı 380-400 olurdu. bu fiyat %20 indirim kampanyası dahilinde. araç 1.5 dci fluence.

Balata degistireni cok duydum , 10000 kmde gittim bakima balatalar daha %15-20 erimis ,, demekki surus stili ile alakasi var

Balata degistireni cok duydum , 10000 kmde gittim bakima balatalar daha %15-20 erimis ,, demekki surus stili ile alakasi var

Ben fren kullanmayan biriyim bu soyle algilanmasin nasil yani frenemi basmiyorsun diyebilirsiniz..

Elbette kullaniyorum ama abarti sekilde degil iconcanimin suan balatalarindan ses geliyor belliki degisim zamani geldi aracim 13 bin km de 10 bini sehir disi 3 bini sehir icinde yaptim ve aslaa sert arac kullanmam kesinlikle sakinimdir..

Demem suki balata bitimini tamamen kullanici ile sinirlandirmak bence mantiksiz Ozellikle sifir km araclarda ;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

75 hp icin balata degisimi dahil 329 tl odedim

hayırlı olsun bakımınız...
araç kaç km de, ön balatalarmı değişti? servis için düşünürsek balata içinde fiyat uygun görünüyor. faturada yazar balata ne kadar?

abi ben ustaların yalancısıyım ama bana balataların fabrikadan çıktığı gibi sadece spreyle temizledik dediler... frende kullanıırm ama kolay kolay abs devreye girecek şiddette basmıyorum 8.000km nin 7.500km si dur kalk trafikte geçti:D

Balata 100 tl civarı serviste..

Megane 3 marka aracımın balatalarını değiştirdim bugün 160 tl sadece önler.

Aynı zamanda baskı balata değişimi oldu o da yaklaşık 1.200TL tuttu.

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bi sorum var suan aracımın yıllık bakımı geldı aracı bakıma goturecegım fakat bırseyı merak edıyorum aracın degıcek olan yagını ve fılıtrelerını dısardan alıp servıse degıstırtebılıyormuyuz sadece ıscılık odeyerek tesekkurler.

eğer servis takıntın yoksa dışarda değiştirmeni tavsiye ederim; çünkü yıllık bakımlarda özellikle ağır bakım ise acayip fiyat istiyorlar servislerde. Örneğin: Renault Modus triger kayışını 250tl ye sanayide değiştirebilirken serviste sana çıkardıkları rakam 750-800 tl civarı.

Aracim 12.000 de. Balatalar bittigi icin degismedi. Servis telefon etti. Balatalarinizin degismesi gerek.Renaultun bu arac icin kampanyasi var. Kampanya dahilinde iscilik ve parca 40 tl ye isterseniz degisebiliriz dediler. 40 lira oldugu icin degisin dedim.

Balatalarin durumunu servise gitmeden kislik lastikleri takarken kontrol ettim daha baya vardi degisim icin. Ama frene basinca surtunme sesi geliyodu yavaslayinca.

Ayrica sanzimanda yag kacagi bulmuslar. Komple sivi conta cekmisler.Sanziman yaginin hepsini yenilemisler. Garantiden karsilandi

Geri