servis fiyatı

Gerçi 3500 de bana ücretsiz Demişlerdi sanırım ben indirimden yararlanamam :) evet bayanlar katılamıyormu?

1.2 joy sporttourer aracim 2014 aralik ayinda 306 tl ye bakim yapildi. Servisten dun fiyat aldim kampanya var ÷20 dediler 334 tl aracim 17 binde.

Gerçi 3500 de bana ücretsiz Demişlerdi sanırım ben indirimden yararlanamam :) evet bayanlar katılamıyormu?

yok canım öle bir şey demek istemedim. herkese açık bir ortam burası sonuçta. tekrardan hoşgeldiniz. iyi vakit geçirmeniz dileğiyle:eyv

bu arada 3500 de bakım mı yapacaklar ki onun için çağırıyorlar bize hiç kimse gel demedi bu konuda hımm

Bende merak ettim .Araç sıfır ise ilk bakım 20000 KM de yapılıyor. 3500km de nasıl bir müdahale edecekler ?

Araç su yağ eksiltiyor ve ben 2 buçuk haftada 1100 km yaptım ilk hafta lastıgi yardım gittim servise su kalmamış cliolardada hararet göstergesi yok biliyorsunuz.. O Yüzden bana satanda tanıdık olduğu için gel mini bakımını yapalım Demişti ben eski aracımla ( motorum yatak sardıda) cok yolda kaldığım için kaskoyu yaptırırken beni Bursa'dan bile izmire çekeceksiniz diye olay çıkardığım için işlerini sağlama alıyorlar :)

bugun bende yaptırdım 40.000 km bakımını 350 tl civarı bi fiyat çıkardılar %20 indirim ile

Geri