-Ben: İyi Günler Tolga Nagaslamı Görüşüyorum
-Tolga: Evet Bende Şimdi Size Mesaj Gönderiyordum
-Ben: Trafik Şube Müdürlüğünden Arıyorum Adınıza Kayıtlı Citroen C2 Var Bunun 3.000 TL Bir Borcu Görünüyor Bilginiz Varmı
-Tolga: Tolga Endişeli Bir Sesle Hayır
- Ben Gülme Krizindeyim
- Tolga:İşlettiliyorum Dedi
- Ben Adres Aldım :D

Sağolun Bugün O Taraftayken Tolgayıda Bir Göreyim Dedim İyide Yaptım Açıkçası RFC Ye Yakışan Bir Buluşma Oldu Keyifli Bir Muhabbete Daldık Zaman Nasıl Geçti Anlamadık Her Şey İçin Teşekkürler Tolga

Son düzenleme:
-Ben: İyi Günler Tolga Nagaslamı Görüşüyorum
-Tolga: Evet Bende Şimdi Size Mesaj Gönderiyordum
-Ben: Trafik Şube Müdürlüğünden Arıyorum Adınıza Kayıtlı Citroen C2 Var Bunun 3.000 TL Bir Borcu Görünüyor Bilginiz Varmı
-Tolga: Tolga Endişeli Bir Sesle Hayır
- Ben Gülme Krizindeyim
- Tolga:İşlettiliyorum Dedi
- Ben Adres Aldım :D

Sağolun Bugün O Taraftayken Tolgayıda Bir Göreyim Dedim İyide Yaptım Açıkçası RFC Ye Yakışan Bir Buluşma Oldu Keyifli Bir Muhabbete Daldık Zaman Nasıl Geçti Anlamadık Her Şey İçin Teşekkürler Tolga

Kanka 3000tl istiyorsan veremde c2 icin isteme hehe,herzaman beklerim zaman aynen hızlı gecti...

Kanka 3000tl istiyorsan veremde c2 icin isteme hehe,herzaman beklerim zaman aynen hızlı gecti...
kanka bana 3000 lazım ya :S

dostlar buluşmuş :) Bende gelecem o tükkana ama o model araçları sakla biliyorsun tutkunuyum sonra çok zarara uğrarsın :D

dostlar buluşmuş :) Bende gelecem o tükkana ama o model araçları sakla biliyorsun tutkunuyum sonra çok zarara uğrarsın :D

Canın saolsun... senden kıymetlimi al götür.

Anıl sana 1250tl vericem:D

Canın saolsun... senden kıymetlimi al götür.

Anıl sana 1250tl vericem:D

Heyt be boşuna kanka demiyoruz sana :)

yüreklerinize sağlık

Tolga Hayırdır C2 Den Soğudunmu :D

Geri