SelamunAleykum ArkadasLAr..

Hoşgeldiniz

hoşgeldin ve hayırlı olsun iyi forumlar

Ailemize hoşgeldin Gökhan,iyi forumlar,aracını kazasız belasız kullan....:eyv

​Eyvallah Hepiniz SagoLun..

Ailemize hosgeldınız
Aktif ve Kalıcı olmanız ümidiyle

Elimden Geldiğince aKtifim.. forumu Kullanma konusunda acemilik cekiyorum aLısırırım zamanLa herhaLdE . :) Siz msj yazdgınızda Foto cıkıyor ben yazdıgımda sadece Yeni uye yazıyor onu nasıL ayarlayacam ? veya Zamanla mı olacak ?

Ve aleykümselam hoşgeldin

​Hoşgeldin A.S

​Aramıza hoş geldin,keyifli forumlar:eyv

önceklikle Tüm Renaultculara selamlarımı sunuyorum Adım Gökhan AksakaL. Konya Cihanbeyliliym. Cihanbeyli demek dile kolay RenaultunuzLa (model farketmiyor) Konya sanayiine girdiğiiniz anda Abi Cihanbeylilimisin diye kesin sorulur. Cunku Tum ilcemiz ve civar koyler Renaulttan baska arabaya binmez :)) Ben 23 Yasındayım . Lise mezunu evli 2 cocuk babasıyım. Koyde Bakkal Dukkanı isletiyorum.. arac gecmisim 16 yasındayken 89 Flash Aldık Sattık derken 18mde 93 Broadway aldık Tum acemiliğimi o aldı benden.. Askere gittim babam Sagolsun 97 model europa almıs.. yaklasık 1 sene askerden geldıkden sonra kullandım ve değiştirmeye karar verdim. Su anda 98 megane 2.0 rxt aldım arac 2 gun once alındı daha daha tam olarak ne yakar nasıl gider bakımları agırmı parcası nasıl bilinmez ama HayırLısı diyelim. ALLAha emanetsiniz.

Diye Msj atmısTım Arac fotografı isteyen Arkadaslar vardı Kar Kışş Foto cekemedim bugun cektiğim fotograflar Buyrun.. :)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Geri