selamlar megane ide

Hoşgeldin Erdinç, iyi forumlar...

Ailemize hoşgeldin Erdinç,iyi forumlar,nicindeki büyük İ harfini ufaltıyorum,profil resminin çıkması için bu gerekli...:eyv

Aramıza hoşgeldiniz.

Aramıza hoşgeldin, aracınız hayırlı olsun..:eyv

aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar :)

coupe cennetine hoşgeldin...aracını güle güle kullan

Hoşgeldin Erdinç, İstanbul'un neresinde ikamet ediyorsun? Ben de İstanbul, Moda'dayım ve İDE sahibiyim...Görüşmek dileğiyle...

Sağolun arkadaşlar allah cümlemize kazasız belasız hayırlı güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin hepnize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah razı olsun ben aracı kazasız boyasız olarak 15500'e aldım fakat satan kişi acil sattığından bu fiyata geldi eski fiyatı 18000'miş adam eşinin ısrarları üzerine 4 kapı araç almak için düşürmüş fiyatı neyse motoruda yüklü extrası bol bir araç dereceli egzantrik,15/61 kısa şanzuman,profesyonel remapping chip tuning,hks mantar filtre,supersprint son susturucu ve custom orta susturucu düz boru vs ve koni sertlik yumuşaklık ayarlı amortisörler,eibach spor helozan yaylar,OZ Racing ultra hafif 16'' jantlar 5 kilo,tampon ve yan ekler,sonar angel eyes farlar gibi tekra herkese teşekkür ederim iyi günler dilerim arkadaşlar saygılar

Beykozdayım kardeşim görüşürüz müsait olduğumuz bi gün tanışmak isterim sizinle hatta İSTANBUL'da oturan arkadaşlarla buluşabiliriz ortak bir noktada hayırlısı inşallah organize oluruz

Ben biliyorum bu aracı, Türkiye'deki tek full modifiye İDE, eski sahibiyle ufak tefek sohbetlerimiz olmuştu. Hayırlı olsun, doğru karar vermişsiniz, bu arada araç çok iyi yürüyor herhalde...Bakın sizinle görüşmemiz farz oldu :P

Geri