Selamın Aleyküm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bpayzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rx den inip aldım bunu ucuz düşürdüm tandık arabasıydı.Performansından hiç memnun degilim .Daha ucuz daha yüksek performanslı bi araç almayı düşündügüm için satılık.Ve ayrıca fabrika çıkışı özel istek üzerine 8 hava yastıgı mevcut.duman sensörü dedigim seyde güvenlik paketli olan dinamik donanımlarda içerideki karbondioksit miktarı oksijenin % 27 sine geldigi anda otomatik olarak havalandırma acıyor.Aracı aldıgım kişi sıfır aldı ve 6 aylık bebegi vardı oyüzden eklentiler yaptırdı komşumuz ordan biliyorum herşeyini
Peki nerelerde var 8 hava yastığı? Birde birebir denedin mi yoksa söylenilen mi air quality sensör olduğu? zira senin aracının serisinde o kullanılmıyor 2012 makyajından sonra konuldu.Bende de en full dynamique vardı ithal o yüzden net konuşabiliyorum biraz olma imkanı zor gibi

Aramıza Hoşgeldiniz, Aktif Forumlar Dileriz :eyv

Peki nerelerde var 8 hava yastığı? Birde birebir denedin mi yoksa söylenilen mi air quality sensör olduğu? zira senin aracının serisinde o kullanılmıyor 2012 makyajından sonra konuldu.Bende de en full dynamique vardı ithal o yüzden net konuşabiliyorum biraz olma imkanı zor gibi

Bire bir denedim evet yaklaşık 25 km boyunca hiç cam açmadan 2 kişi sigara içtik .Kadranda dikkat % 27 Co2 yazdı turuncu yazıyla ve sensör açıldı havayı dengeledikten sonra tekrar kapandı.Evet 8 adet mevcut.1 sürücü 1 yolcu.2 tane yan.2 orta direklerde.2 de arka direklerde var. Arka direktekiler normal donanımlarda yok benim aracımda eklenti olarak var fakat nereye acılıyor neyi koruyor anlam veremedim

Bire bir denedim evet yaklaşık 25 km boyunca hiç cam açmadan 2 kişi sigara içtik .Kadranda dikkat % 27 Co2 yazdı turuncu yazıyla ve sensör açıldı havayı dengeledikten sonra tekrar kapandı.Evet 8 adet mevcut.1 sürücü 1 yolcu.2 tane yan.2 orta direklerde.2 de arka direklerde var. Arka direktekiler normal donanımlarda yok benim aracımda eklenti olarak var fakat nereye acılıyor neyi koruyor anlam veremedim
İlginçmiş o zamanlar kullanılması denediysen okey doğrudur

aracımla ilgili sıkıntılarım var burdanmı paylaşıyım yeni konumu acıyım yabancısıyımda forumun :)
Açtığın servis ışığı konusundan devam edebilirsin :)

teşekkürlerr

Aleyküm Selam Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar

hoşgeldin, keyifli forumlar :)

A.Selan Batuhan. Hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.:eyv

Geri