Selamın Aleyküm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bpayzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bpayzun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bayadır takip ediyordum forumu ancak araba satın aldıktan sonra tanışmak kısmet oldu.Batuhan İstanbul bakırkoy. 22 yaşım.Aracım megane 3 coupe 1.6 16 v :)

​Aleykümselam hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.:eyv

Aleykümselam hoş geldin. Aracın hayırlı olsun. :)

Aleykümselam, hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Aracınızda hayırlı olsun, Allah kaza, bela ve arıza göstermesin.:eyv

W.a.s Hoşgeldiniz.Aracınız Hayırlı Olsun İyi Günlerde Kullanın...

teşekkür ederim cümlemize inşallah.Kazasız belasız iyi forumlar

Ve aleyküm selam :) niye aldın niye satıyorsun ki? birde bütün megane 3lerde 6 hava yastığı vardır ve güvenlik paketiyle duman sensörü denen şey yoktur :)

Rx den inip aldım bunu ucuz düşürdüm tandık arabasıydı.Performansından hiç memnun degilim .Daha ucuz daha yüksek performanslı bi araç almayı düşündügüm için satılık.Ve ayrıca fabrika çıkışı özel istek üzerine 8 hava yastıgı mevcut.duman sensörü dedigim seyde güvenlik paketli olan dinamik donanımlarda içerideki karbondioksit miktarı oksijenin % 27 sine geldigi anda otomatik olarak havalandırma acıyor.Aracı aldıgım kişi sıfır aldı ve 6 aylık bebegi vardı oyüzden eklentiler yaptırdı komşumuz ordan biliyorum herşeyini

Düzelteyim bütün megane 3 coupelerde 6 hava yastığı var, HBlerin authentique'leri Joy'ları falan 4 yastıklı

A.s kardeşim aramıza hoşgeldin iyi forumlar :eyv doğru adrestesin

Geri