Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tesekkurler herkese hosbulduk, sicak yaklasimlarinizdan cok memnunum
ufak ufak oynamaya basladim 1.2im ile, sisleri takildi, hatta abartip farlarda xenon yokken sisler xenon oldu, hafiften camlar filmlendi.. sirada yay ve jant-lastik var. oncelikle ogrenci butcemle ya yay gelicek, yada jant-lastik. luften bana onerilerde bulunun, yayi hangi marka secmeliyim, jant 15 mi 16 mi olmali, yada akliniza gelen her ne varsa tavsiyelere ve tecrubelerinizden yararlanmaya acigim. simdiden tesekkurler
Hoşgeldin, iyi forumlar...
Aracının resimlerini üye araçları bölümünde konu olarak açabilirsin...
Aracın 1.2 15'' olursa aracın fazla yorulmaz, yay ve jant kombine sayılır alabilirsen ikisini bir al yok bütçem el vermiyor dersen önce jant lastik sonra yay alabilirsin...
tesekkurler evet haklisiniz bende 15" almayi dusunuyordum fakat 16" megane 2 sw (scenic) janti buldum 2. el(su 15 kollu olup 3erli gruplar halinde 5 kol gibi gozukenlerden).. aklimi celmiyo degil o scenic jantlari
hayrlisiyla bu sene biticek okul, jantlastik olayi bana 1000tl yi bulucak gibi, 300 400 liraya yay alarak bu okul donemini boyle kapatmak var aslinda aklimda. ama once yay alirsam, daha sonra begenerek alacagim jant-lastik kombinasyonu bana sknti cikartirmi diye de dusunmuyo degilim acikcasi..