Bence al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba arkadaşlar ben ömer ve madur olan esen hanımın kardeşiyim arabayla ben ilgileniyorum ve hala camsız kullanmaktayız aylardır çıkma cam arıyorum bir türlü bulamadım ankarada bir yer 1200 tl istedi çıkma orj cama sizce almalımıyım
erasersurvey Arkadaşım merhaba, sunroof ön taraftaki perde takılışı oldukça basit. müsaadeniz olursa gündüz gözü ile yukardan perdenin bağlantı resmini çekip bu resim üzerinden anlatırım. işlem basit.
İnşallah tanışırız değerli kardeşim. Benim yer uzak. Ankara Kazan ilçesine bağlı TAİ(TUSAŞ ) / AKINCI HAVA ÜS deyim. hafta içi mesai yoğun. birde mesai düzeni farklı. haftaya gece mesaideyim. saat 15 de işe başlayıp gece 24:00 'a kadar. haliyle gündüz dinlenme ile geçiriyorum. Ama kesin söz vermeyeyim ; inşallah diyeyim haberleşir görüşürüz.Yusuf Bey madem Ankaradasınız sizinle tanışmakta isterim. Benim aracım daha önceden kazalı olduğu için malesef hangi orjinal soketine oturtmak lazım bilemedim. Aslında benim araç vidalanacak yerleri bakımından meraklısının avuçlarını kaşındıracak cinsten. Benim canım gidiyor ama cesaretim yok toplayamam diye
En kısa zamanda sizinde müsait olduğunuz bir zamanda görüşmek ve görüşlerinizi almak isterim. Ankara da Batıkentte oturuyorum.