Scenic Beyaz Gösterge

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egegunesi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel duruyor emeğinize sağlık.

İbreleri kendim boyadım ama diplerine biraz daha sürmek lazımmış. Alttan ışık vurunca oralar beyaza yakın bi renkte gözüküyor.

evet bende ordaydım yapılırken.biraz zahmetli ama güzel sonuç elde ediliyor.

Merhaba,
bene 2000 model bir scenic sahibi oldum 2 gün önce.gösterge lere ulaşmak için söküm sırasını belirtebilirseniz bir led uygulamada bulunacağım göstergelere yardımcı olabilirmisiniz.becerebildiğim kadarı ile fotolar ile foruma da bilgilendirmede bulunmak istiyorum

Hayırlı olsun abi şık durmuş :)

çok güzel olmuş bende beğendim, ilerde yaptırabilirim :D

Merhaba,
bene 2000 model bir scenic sahibi oldum 2 gün önce.gösterge lere ulaşmak için söküm sırasını belirtebilirseniz bir led uygulamada bulunacağım göstergelere yardımcı olabilirmisiniz.becerebildiğim kadarı ile fotolar ile foruma da bilgilendirmede bulunmak istiyorum

yiğit ve ayberk arkadaşlarımız var sitede onlarla görüşmeniz lazım.onlar yapıyorlar bu işi.

ygt ve Ayberk0616

Son düzenleme:
Çok şık olmuş ,) sıradan olmaktansa beyaz 1o numara ;)

Merhaba,

bursada ikamet ediyorsanaız

yg_dream@hotmail.com yardımcı olabilirim

Geri