scenic 2 kumandadan otomatik katlanır ayna projesi test edildi onaylandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan svsdeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellerinize sağlık çok güZel olmuş. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim.

Öncelikle tebrik ederim. Güle güle kullanın. Scenic forumun böyle projeleri barındırması gurur verici.
Bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla öncesinde katlanan ayna aracınızda yoktu. BEnim aracım privilage. Yani içeriden düğmeyle katlanabiliyor. Bunu kumandadan hükmedecek hale getirmek için de yine sizin projenizi tamamen yapmak gerekli mi acaba ?

beyler elinize sağlık. bu uygulama 2007 sportway aracımauymaz değil mi? katlanır ayna almak gerek sanırım

Aynen Arkadaşım. bu işlemi yapabilmek için öncelikle aracın düğmeden katlanabilmesi gerek. düğme ile katlanabilen scenic araçlara bu uygulama yapılabiliyor.

ustad konuyla alakalı değil ama, üzerindeki ses sistemini direksiyondan kontrol edebiliyor musunuz ?

Öncelikle elinize emiginize sağlık svs arkadaşın ve Yusuf arkadaşın yaptığı projelerin hepsi de mükemmel adeta aklımı okumuslar bende bu projeleri yapmak istiyorum tabii müsadeleriniz ve tabii desteğiniz ile bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz öncelikle varsa devre şemasını ve varsa yapim aşamalarının resimlerini paylaşabilirmisiniz. İlginize şimdiden teşekkürler.

Değerli scenic dostları merhaba. Proje sahibi Savaş beyin çok değerli katkılarıyla katlanır ayna projesini yapıp bitirmiştim. Fakat siz değerli scenic dostlarıyla resimleri paylaşamamıştım. Resimleri tek tek düzenleyip hazırladım. Slayt hazırlayıp bu gece inşallah youtube da video hazır olmuş olacak. Bekleyen arkadaşlara , dostlara duyurulur.

Ve nihayet karttan katlanır ayna uygulamasını slayt hazırlayıp youtube de yayınladım. detaylı resimleri ve açıklamalar ekledim. Yapmak isteyen scenic dostlarına faydalı olacaktır. Şunu bir kez daha söylemek istiyorum. SEVGİLİ DOSTLAR ; BU UYGULAMA ÖNCELİKLE ARACINIZDA İÇERDEN KATLANABİLME ÖZELLİĞİ VARSA YAPILABİLİR. Savaş beye huzurunuzda bir kez daha çok teşekkür ederim. İşte video https://www.youtube.com/watch?v=tMuQjqMq7Pw&feature=youtu.be

elinize saglık bende scenic 2005 model dynıc aldım daha bilmedigim sey varki kurcaladıkça buluyorum. güle güle kullanın

saymis arkadaşım sende güle güle kullan tyep modelini bizim 2005 model dynıc olur sanırım direksiyondan kontrol için aparatmı taktın yoksa uyumlumuydu .aldıgın yeride yazarsan bende taktırmak isterim.

Geri