abi hyundailer dizeldir muhtemelen, boşver onları ben boşveriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.3 multijetler K4m den daha seri gibi.. rampada turbonun gucu var.. BEn sasırdım k4m 2.vitese kadar dustuyse. f3R Can o zaman Rampaları yiyor resmen ama tork 168 bizim araclarda..Eğer era 1,5 dizelleri diyorsanız hiç kasmaya gerek yok Turbonun gücüyle yokuşlarda krallar dizeller.Dediğiniz olay mevcut bendede mesela normal yokuş çıkarken gazdan ayağınızı çekip hızlanma beklerseniz olmuyor,sabit en kötü ihtimalle 3.vites 60 km/h tırmanıyor Lpg hiç etkilemiyor diyen kişi hata eder onunda bayağı zararı var araç yüklüyken nerdeyse 1,3 multijetler bile kafa tutucak gibi yokuşlarda k4m'e
okan o zaman aracın arkasına kamyoncular gibi RAMPADA GEÇME BENİ DÜZDE EZERİM SENİ diye yazalımheheCihan abi hiç sıkma canını. Biliyorsun bendede Grand Scenic var. Ben baskı ve balatayı yeni değiştirdim. Dün Şile yolunda Sarı kamyonlar beni geçiyodu rampada. Dediğin gibi düz yolda ben, rampada onlar önde