Scenic 2 Beşik gibi sallanma

byildirim

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar...2005 model Scenic 2 privilege sahibiyim.Belki standart olarak böyledir bilemiyorum ama arabam bana sanki fazla sallanıyormuş gibi geliyor.Yani stabilize ufak çaplı çukurlar olan bir yolda araba bu çukurlara girip çıktıkça sanki bir beşik gibi veya bir sandal gibi sağa sola fena sallanıyor.Arabadakiler resmen sağa sola yatıyor.Normal hız kesicilerden geçerken böyle bişey olmuyor.Yukarı aşağı hareketinde sıkıntı yok.Her iki yol durumunda da arabadan herhangi rahatsız edici bir ses falan (amortisör vurması gibi) da gelmiyor .Sizlerden öğrenmek istediğim ve merak ettiğim bu arabanın bu şekilde beşik gibi sallanması normalmidir yani arabanın standart klasik bir özelliğimidir?Sıkıntı varsa nerden kaynaklanıyor olabilir?Yoksa ben mi alışamadım bana mı çok sallanıyormuş gibi geliyor?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

Benim araba da sallanıyor sağa sola. Konfor odaklı bir araç. Bence gayet normal

hocam aracın yapısının yüksek olması itibarıyla normal olduğunu düşünüyorum. Arkadaşıma ait Chrysler Grand Voyagere bindiğimde aynı şeyin ondada olduğunu düşünürsek scenic 2 için normal bence

Cevaplarınız teşekkür ederim...Bu şekilde olması aracın yapısı ve özelliği gereği demek ki.Tekrar teşekkürler.

Geri