2 Şub 2011 #11 Renault Süper Moderator 34-İstanbul Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 781 Tepkime puanı 15 Puanları 2 Yaş 45 ölüm yarışındaki arabarl gibi ama bu bi yere vursa dağılır
2 Şub 2011 #12 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 LE car modeli farklı bi model Renault 5 'in Kuzey Amerika pazarı için AMC (American Motors Corporation) tarafından üretilen ve Le Car adı verilen bir versiyonudur. bunlar bizimkilere göre biraz daha tipsiz ama motor güçleri yüksek olabilir ..
LE car modeli farklı bi model Renault 5 'in Kuzey Amerika pazarı için AMC (American Motors Corporation) tarafından üretilen ve Le Car adı verilen bir versiyonudur. bunlar bizimkilere göre biraz daha tipsiz ama motor güçleri yüksek olabilir ..
3 Şub 2011 Konuyu Başlatan #13 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 CanCaloz' Alıntı: LE car modeli farklı bi model Renault 5 'in Kuzey Amerika pazarı için AMC (American Motors Corporation) tarafından üretilen ve Le Car adı verilen bir versiyonudur. bunlar bizimkilere göre biraz daha tipsiz ama motor güçleri yüksek olabilir .. Genişletmek için tıkla ... Bende AMC arabalarının olduğu bir forumdan alıntı yapmıştım Can Abi
CanCaloz' Alıntı: LE car modeli farklı bi model Renault 5 'in Kuzey Amerika pazarı için AMC (American Motors Corporation) tarafından üretilen ve Le Car adı verilen bir versiyonudur. bunlar bizimkilere göre biraz daha tipsiz ama motor güçleri yüksek olabilir .. Genişletmek için tıkla ... Bende AMC arabalarının olduğu bir forumdan alıntı yapmıştım Can Abi
3 Şub 2011 #14 H_Yasar ALTUNTAS Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 366 Tepkime puanı 0 Puanları 0
3 Şub 2011 #15 AzizHan28 Azizhan BÜYÜKTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ocak 2011 Mesajlar 324 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 ATALAY' Alıntı: ölüm yarışındaki arabarl gibi ama bu bi yere vursa dağılır Genişletmek için tıkla ... abi bende tam onu diyecektim
ATALAY' Alıntı: ölüm yarışındaki arabarl gibi ama bu bi yere vursa dağılır Genişletmek için tıkla ... abi bende tam onu diyecektim
4 Şub 2011 #16 ygt Yiğit GÜLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,439 Tepkime puanı 1 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Korkutucu bir görüntüsü var,karda kışta yolları temizlemek için işe yarar... Genişletmek için tıkla ... resmi ilk gördüğümde aynı tepkiyi verdim abi kar küreme aracı gibi:naber
*USTA' Alıntı: Korkutucu bir görüntüsü var,karda kışta yolları temizlemek için işe yarar... Genişletmek için tıkla ... resmi ilk gördüğümde aynı tepkiyi verdim abi kar küreme aracı gibi:naber
4 Şub 2011 #17 turbogtr55 Ahmet KAYMAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 876 Tepkime puanı 0 Puanları 0 BA adamım yaa
4 Şub 2011 #18 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Değişik bi stil ama şoförden iyi güç almıştır...