İki yıldır kullandığımız aracımızı satma yolunda adım adım ilerliyoruz, kendisinden çok memnun olduğumuzu belirtmeden geçemeyeceğim.
Araç şuanda 174 bin km de ve tek el şahsım tarafından kullanılmıştır.
Değişeni yoktur.
Sol ön kapı sol arka kapının marşpiyel üstünden kapı ortasındaki çıtalarına kadar boya vardır, sol arka çamurluğun da alt tarafında yarım boya vardı.
Tavanın sol ön kısmında 2 karış boya vardır.
Yani 4 yarım parça boyalı
*tüm bakımları benim gözümün önünde yapılmış ve orijinal parçalar kullanılmıştır
*yağ bakımında her zaman elf 20-50 kullanıldı.
Aracı 2 yıl önce 159 bin küsür km de biz aldık ve yaptığımız bakımlar;
-Aldığımız gün yağını antifirizini, bujilerini değiştirdik.
- 1 hafta sonra kit mtm lpg kiti takıldı.
- muayeneden geçmez dedikleri için ön takımında gerekli parçalar değişti, fren balataları değişti ve muayeneden geçti lpg işletildi.
-160 bin km de triger seti değişti orjinali ile.
-164 bin km baskı balatası değişti valeo marka ile.
-yine 164 bin km kalorifer radyatörü değişti ve şimdi içerisi hamam gibi. (kale marka)
-167 bin km subap ayarı yaptırıldı( geceden ustaya bırakılıp tamamen soğuk motor üzerinde yapıldı)
-168 bin km yağı, gaz filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi, bujiler, buji kabloları, distribütör kapağı ve içinde dönen parçası değişti, ateşleme bobini değiştirildi.( kısaca ateşleme sorunsuz hale getirildi 1 hafta soğukta da kalsa tek marşta çalışır)
-172 binde sağ ön motor kulağı değiştirildi eskisi çürümüş yine orjinali ile değiştirildi
Valla her şeyi yazdım bundan sonra ala kişi rutin bakımlarını yaptırıp binecek.
benim gözümde tek eksiği arka çamurluklardaki çürükler onlarında tutarı 150 tlye yapıyorlar.
E be kardeşim neden satıyorsun diyorsanız; hem araba bize yetmiyor, hem de babam kullanamıyor bu sebeple hidrolik direksiyonu olan hidrolik debriyajlı bir araç bakıyoruz herşey nasip kısmet satılmazsa araç bizim arkasındayız her daim.
Araç şuanda 174 bin km de ve tek el şahsım tarafından kullanılmıştır.
Değişeni yoktur.
Sol ön kapı sol arka kapının marşpiyel üstünden kapı ortasındaki çıtalarına kadar boya vardır, sol arka çamurluğun da alt tarafında yarım boya vardı.
Tavanın sol ön kısmında 2 karış boya vardır.
Yani 4 yarım parça boyalı
*tüm bakımları benim gözümün önünde yapılmış ve orijinal parçalar kullanılmıştır
*yağ bakımında her zaman elf 20-50 kullanıldı.
Aracı 2 yıl önce 159 bin küsür km de biz aldık ve yaptığımız bakımlar;
-Aldığımız gün yağını antifirizini, bujilerini değiştirdik.
- 1 hafta sonra kit mtm lpg kiti takıldı.
- muayeneden geçmez dedikleri için ön takımında gerekli parçalar değişti, fren balataları değişti ve muayeneden geçti lpg işletildi.
-160 bin km de triger seti değişti orjinali ile.
-164 bin km baskı balatası değişti valeo marka ile.
-yine 164 bin km kalorifer radyatörü değişti ve şimdi içerisi hamam gibi. (kale marka)
-167 bin km subap ayarı yaptırıldı( geceden ustaya bırakılıp tamamen soğuk motor üzerinde yapıldı)
-168 bin km yağı, gaz filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi, bujiler, buji kabloları, distribütör kapağı ve içinde dönen parçası değişti, ateşleme bobini değiştirildi.( kısaca ateşleme sorunsuz hale getirildi 1 hafta soğukta da kalsa tek marşta çalışır)
-172 binde sağ ön motor kulağı değiştirildi eskisi çürümüş yine orjinali ile değiştirildi
Valla her şeyi yazdım bundan sonra ala kişi rutin bakımlarını yaptırıp binecek.
benim gözümde tek eksiği arka çamurluklardaki çürükler onlarında tutarı 150 tlye yapıyorlar.
E be kardeşim neden satıyorsun diyorsanız; hem araba bize yetmiyor, hem de babam kullanamıyor bu sebeple hidrolik direksiyonu olan hidrolik debriyajlı bir araç bakıyoruz herşey nasip kısmet satılmazsa araç bizim arkasındayız her daim.