Satılık Clio 4 icon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan katar27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim tanıdığımda böyle bişi yaptı başka marka araç için 0 parasıyla birebir aynı parayı istiyordu ve aracı siyahtı. Bayide siyahı için 3 4 ay sıra veriyorlar diye adamın biri aracı aldı geçti :)

benim tanıdığımda böyle bişi yaptı başka marka araç için 0 parasıyla birebir aynı parayı istiyordu ve aracı siyahtı. Bayide siyahı için 3 4 ay sıra veriyorlar diye adamın biri aracı aldı geçti :)
aynen sıra için alanlar oluyor.. birde taşıy kradılerı ucuz oldugu ıcınde alan sıfır arac alan olabılıyor..

Akşam pazarı 35.000 vereyim sonuçta 2. el :D

Adını yazamadığı bi araba aldığın için satıyo olabilir mi? :D
[h=1]yeni kasa cilio 1 aylık İKON PAKET[/h]

Başkasının aracı olunca fiyat düşüyor değil mi :) Kar amaçlı yazılmış mantıklı yaw muhteşem olmuş resimler güzel araç gerçekten çok spor duruyo renault spor araçlar bile böyle durmuyor megane 3 dahil bu araç çok can yakar siyahta çekimdenmidir nedir süper çıkmış :eyv

siyah diyorum 17 inç kırmızı jant kırmızı lake 1.2 turbo 120 hp bunu bekliyorum :))

Adamın amacı şatmak degil bence arabasını reklam ediyo ;)

fiyat normal sayılır. aracın sıfırı bu fiyat ama .. alan kişi jant farkı vermiş. kişiselleştirme kırmızı yapmış falan.. fiyat bence normaldir. adam sıfır arabasını daha aşağı satmak istemez illa ki :)

adam satıcağından değilde hava olsun diye koymuş bence internete hehe

Geri