SATILIK 19 ilk göz ağrımı satacağım 6 bin tl bakım yapılmış masrafsız temiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlısı olsun

Arayanlar olmaya başladı bende telaşlandım gidecek diye evladın gelin gider ya öyle bir his var o kadar alıştım :(

Bende konu başlığında 6.000 lira yazdığını görünce ne oluyor dedim. İlanda 16.450 yazıyor

bende ilk arabamı satınca bir tuhaf olmuştum 1 hafta gözlerim onu aradı. Hayırlı satışlar.

Bende konu başlığında 6.000 lira yazdığını görünce ne oluyor dedim. İlanda 16.450 yazıyor

:) evet aynen dahada geçmiştir heves işte yaptırdık herşeyini sefasını başkası sürecek onun için üzülüyorum :)

fiyat ederi kadar yapıldı arjkadaşlar masraflar bizden olacak gibi fiyat 16.450tl ilk gelen kapar

Arabayla bugün gezdim akşam a kadar maşallah saat gibi Hızı deviri sesi yakıtı maşallah ı var dışarıda n baktım baktıkça bakasım geldi herşeyi çalışır olması be bakımlı olması iyi oluyor sizede tavsiyem aravınızın bakımını tam yaptırın keyifle binin herkese selamlar

Arabaya gene maşallah der demez bişi çıktı radyatör değişecek malesef 270 tl artı işçilik

Arabaya gene maşallah der demez bişi çıktı radyatör değişecek malesef 270 tl artı işçilik

Arabanın başına gelmeyen kalmadı sanırım. Komple sıfırladın. Geçmiş olsun.

Geri