Şase Numarası Sorunsalı...........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kime bastiricam aracin üstündeki ile ayni deseydin abi :)

Bunlar is yapmamak için bahane uyduruyolar bence :)

plakanın hiçbir hükmü yok . sağ amörtisör kulesindeki döğme yazının ruhsatla tutması lazım . .umarım anladınız yoksa o plakanın perçinlerini sökük başka arabaya takarsın . tam kule üzerinde döğme yazı var .

tamam o numarada tutuyor elbette....ama sanıyorum 17 hanemi ne olmalıymış geyik diyorki EKSİK basılmış bu.

Aracın seri nosu vfl.... Diye başlıyo arkadaşında dediği gibi amortisör kule üstündeki rahat okunup ruhsatla tutuyosa hiç bişe olmaz o plakayıda söküp elemanın alnına yapıştır

Aracın seri nosu vfl.... Diye başlıyo arkadaşında dediği gibi amortisör kule üstündeki rahat okunup ruhsatla tutuyosa hiç bişe olmaz o plakayıda söküp elemanın alnına yapıştır

hah hay sen yaşayasın kulenin yanında basılı plakada vfl yada yzf diye başlayan bir numaralar var ters basılı bir plaka ama kule üzerinde sadece 0049'lu rakkamlar var.......

hah hay sen yaşayasın kulenin yanında basılı plakada vfl yada yzf diye başlayan bir numaralar var ters basılı bir plaka ama kule üzerinde sadece 0049'lu rakkamlar var.......
Boşver ne uğraşiyorsun sat arabayi gittin... ;) iki gün sonra baska bir yerinde eksik var derler... eksik olmayan seylerede eksik dediklerine göre

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaw taksınlar takmasınada ben nerenin numarasını yazacam onu anlamadım şase no senin kaç harf rakkamki....

Abi 9 kaportada bakamadım.:(

Buldum galiba kulenin yanına çakılmış buda 2 sini toplayınca 17 yapıyor iyide şasi no kısa ise diğer muayene ve sızdırmazlık raporunda neden eksik görülmedi?birde ruhsat çıkart derler şimdi :pislik:pislik:pislik:pislik:pislik

3jQoR9.webp

Geri