Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saros-Deniz-Güneş-Kumsal-Niğde Gazozu eşliğinde RFC Keyfi...:)
Burası Orman Bakanlığına ait bir arazi,30 seneden fazladır Uzun Köprülüler Sitesi olarak kullanılıyor,kumsal fotoğraflarını facebook ta yayınlamıştım Çiğdem,buraya da birkaç tane aktarayım...
Burası Orman Bakanlığına ait bir arazi,30 seneden fazladır Uzun Köprülüler Sitesi olarak kullanılıyor,kumsal fotoğraflarını facebook ta yayınlamıştım Çiğdem,buraya da birkaç tane aktarayım...
yeri farklıymış anladım, 88 de bile bir kamp binası hariç sahilde hiç ev yoktu bizim gittiğimiz yerde ah ahhh, burası da tenha kalmış ender yerlerden herhalde orman bakanlığına ait diye. benim bahsettiğim yerde pek ağaç da yoktu zaten bataklık, tuz gölü gibi çatlamış toprak, sazlık gibi otlar aynen böyle ince kum ve deniiiizzz ah ahhh... çocuk aklı bize ait sanıyordum sanırım bir gün akrabalar mı neyse birileri gelmişti nasıl bozulmuştum davetsiz geldiler bizim denize diye