Sarji uzunn sure dayanabilen akilli telefon YARDIM

Xperia S var bendede 1 gün gidiyo gitmiyo, akıllı telefonların hepsi aynı.Benimkinin bataryası çıkarılsa çok rahat edecektim, mantıklı olan bataryası çıkan telefon almak yedeği cebinde gezdirirsin

İphone Kullaniyorum Evde Aracda Sarj Var Birde Mobile Sarj Aldim İki İnce Pille Calisiyor Gayetde Basarili 7/24 Heryerden Herdaim Online Olabiliyorum Bu Sayede

İphone Kullaniyorum Evde Aracda Sarj Var Birde Mobile Sarj Aldim İki İnce Pille Calisiyor Gayetde Basarili 7/24 Heryerden Herdaim Online Olabiliyorum Bu Sayede

Cihazin orijinal sarji disinda kullanilan sarj aletleri bataryayi ôldûrûyor... Sarji adam akilli giden tel bulsam alicam

bende samsung galaxsi (mini) var sürekli elimde internetteyim 1 gün kasmadan kullana biliyorum android işletim sistemi genelde çok şarj yiyor :)
Sıralı şarj sistemimi taktırsak :D

Akıllı telefon olarak bilmiyorumda samsung 5233 kullanıyorum şarjı çok mesajlaşmazsam 1 hafta gidiyor..
Çok mesajlaşırsam 4 gün civarı gidiyor.. Samsungun akıllı telefonları da 5233 gibiyse 1 gün gider herhalde :)
Bataryası orijinal 3 yıllık bataraya bu arada..

Akıllı telefonların genel sorunu.
HTC wildfire s var bir gün internet açık kasarak anca idare ediyorum.
Furkanın dediği gibi yedek batarya alcam.

Valla Gökhan samsung note kullanıyorum, şarjı 3 gün civarında gidiyor net sms wireless sürekli kullanıyorum tavsiye ederim :eyv

4 S e devam edeyım ben ozaman.. MAdem hepsının sarjı aynı Hıc olmasa elmanın adı var elde durusu bile farklı

4 S e devam edeyım ben ozaman.. MAdem hepsının sarjı aynı Hıc olmasa elmanın adı var elde durusu bile farklı

kesinlikle oyle yapin. akilli telefonlarda durum belli

Geri