Sarji uzunn sure dayanabilen akilli telefon YARDIM

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yaklasik 2 aydie i phone4s kullaniyorumm cihaz cok kullanisli cok iyi ama sarj problemi yasiyorum sarjim cok az gidiyor surekli internete bagliyim telefon elimdenn dusmuyor i phone acikcasi beni hergun yari yolda birakiuyor bugun musteri cikti aldigim fiyata saticam ama yine interneti hizli kullanisli ve SARJI COK GIDEn (en azindan sabah cebime girince yatana kadar idare edebilecek) bi telefon istiyorum .. Nokia modelleride olabilit samsung sony marka onemli degil kullanisli ve uzun batarya omru istiyorum %70 internet icin aliyorum geri kalani oyun sms icin ... Yardimlarinizi bekliyorum

Al sana herşeyi uzun gidecek makina şarjıda çook çok iyi:eyv

[video=youtube;NuJjobgu5H8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NuJjobgu5H8[/video][video=youtube;VQciWOONFQk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VQciWOONFQk[/video]

roadfox

sony ericsson xperia almıştık, şarjı da benzerlerine göre iyi dayanıyor denmişti, şimdi 0 ı yok tabii artık ayrıldı firmalar da neyse, 1 gün yetiyor denebilir, ama çok kullanımda nasıl olur bilemiyorum, müziği de cepten mi dinliyor işte nişanlım sorarım yarın, interneti hep açık, ben kullanmadığımda kapamaya çalışıyorum interneti derste lazım olur diye -dinleme aktivitelerinde mp3 leri kullanıyorum- bir günden fazla gidiyor.

​Valla benim internet neredeyse hep açık,motorda sürekli mp3 dinliyorum,arada oturup tv seyrediyorum ve bir dünya konuşma yapıyorum buna rağmen en kötü 3 gün gidiyor şarjımqw

​Valla benim internet neredeyse hep açık,motorda sürekli mp3 dinliyorum,arada oturup tv seyrediyorum ve bir dünya konuşma yapıyorum buna rağmen en kötü 3 gün gidiyor şarjımqw

neeee, çok iyiymiş ya! bir dakika o hani efsane videoları daha önce de ekledindi tilki abi sen di mi, ama ben hani internetten duyduğun bir telefon sanmıştım, o motorolayı mı kullanıyorsun?

ekleme: şimdi baktım sar değeri 1,53 diyor eskiden motorolanın sar değeri yüksek diye dile dolanmıştı ancak şimdi ericsson'un son çıkan modelleri de 1'in üzerinde genelde, kulaklıkla kullanmaya özel gösterelim ya da hoparlörden sessiz ortamda isek...

Son düzenleme:
neeee, çok iyiymiş ya! bir dakika o hani efsane videoları daha önce de ekledindi tilki abi sen di mi, ama ben hani internetten duyduğun bir telefon sanmıştım, o motorolayı mı kullanıyorsun?

ekleme: şimdi baktım sar değeri 1,53 diyor eskiden motorolanın sar değeri yüksek diye dile dolanmıştı ancak şimdi ericsson'un son çıkan modelleri de 1'in üzerinde genelde, kulaklıkla kullanmaya özel gösterelim ya da hoparlörden sessiz ortamda isek...

qwElbette yoksa niye bu kadar reklamını yapayım:aytuğGerçekten umduklarımın çok üzerinde çıktı(ki ben aslında motorola'dan nefret ederdim sırf çizilmezlik ve su geçirmezlik olaylarına almıştım)ısrarla tavsiye ediyorum hala:eyv

Baska baskaa yokmu arttirannn ??

Valla Gökhan ne desem boş akıllı telefonların birçok çeşidini kullandım hepsininde şarjı az gidiyordu,galiba en iyisi Kerem abinin tavsiye ettiği gibi.

hem akıllı olup hem sarjı uzun giden telefon yok gibi bişi :) ama pili değişebilen bir akıllı telefon alıp yedek pille dolasabilirsiniz :D

Akıllı telefonda sar değeri en düşük samsung un telefonları Benim Galaxy S2 en düşük sar değeri olan 3. telefon. şarjıda sabahtan akşamı çıkartıyo bide 2000 Mah lık bataryaları var onunla daha iyi şarjı gider.

Geri