Şarj dinamosu,yine nmzsuzlara para kaptırdım.

meganne

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
pazar gecesi yani dün samsun-ankara arası giderken gece 23 te çorum istikametinde motordan garip sesler çıkması üzerine hemen en yakın benzinilğe çektim. benzinliktekilerin tanıdığı ustasını çağırdılar. şarj dinamosu bozuk dediler, 350tl yi yamadılar. gece saat 24 yolda kalmış bedevi, denize düşen yılana sarılır misali, eyvallah çektik ne dedilerse. aksi gibi memlekettiki ustanında telefonu servisteymiş bozukmuş.memkeletime geldiğimde ustam şarj dinamosunun tamirinin olacağını söyledi. yollattır onu yaparız biz dedi. sanayide usta mı olsak bizde yahu.
boşuna okumuşuz, adam olmuşuz yahu.

Böyle kansızlıklar olabiliyor çok geçmiş olsun

yenisini mi taktı dinamonun?

Şarj Dinamosu Tamir Olan Bir Parça Kolay Kolay Komple Değişmez Öyle.

yenisini mi taktı dinamonun?
hayır, 2.el çıkma taktı.

Şarj Dinamosu Tamir Olan Bir Parça Kolay Kolay Komple Değişmez Öyle.
evet, buradaki ustamda öyle söyledi.
2 kere sordum tamiri olur mu diye. hayır olmaz aşırı şarj ediyor dedi. bende o zaman sizde kalsın şarj dinamosu dedim, o da öyle kaldı.:berbat
ataist olsaydım kafasını gider kırardım ama işte öbür dünyaya inanan insanlarız biz:silah

"gece saat 24 yolda kalmış" gece tarifesi uygulamış size galiba

Geçmiş olsun baya bi soymuşlar seni anlaşılan

şarz dinamosununtamiri oluyor evet 50 tlye kömürler bakır değişiyor 50 tlde işçilik 100 tl ben 1 hafta önce yaptırdım.

yalnız aldığı fazladan her kuruşun hesabı sorulacak zaten :) burda adalet yoksa başka yerde var geçmiş olsun :)

Başınızın gözünüzün sadakası olsun, sizin ah ederek verdiğiniz para alan kişiye ASLA hayır getirmez.
Yarın öbürgün başına bir iş gelince de haşaa ALLAH ım ben ne yaptımda bana bu belayı verdin derler...
ALLAH ın adaleti var çok şükür.

Sizi yolda bırakacak bu v.b. unsurlara sürekli bakım yaptırmanızı tavsiye ederim, bu acı tecrübe hepimize ders olsun ;)

Geri