28 Ocak 2013 #11 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Folyo İle Olacak İş Değil Bu Camlar Boyalı veya Eren Abinin Dediği Gibi Döküm
28 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #12 asdzxc Osman SEVİNDİ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Mar 2012 Mesajlar 180 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 28 EREN34' Alıntı: Uğraşacak bişey yok. İŞ tamamen duygusal. Sisleri söküp veriyorsun adamlar döküyor montajlıyor Genişletmek için tıkla ... peki abi bu adamlardan konyada nerede vardır ?:soru vede bu adamlar adı ne oluor dökümcü mü ? hehe
EREN34' Alıntı: Uğraşacak bişey yok. İŞ tamamen duygusal. Sisleri söküp veriyorsun adamlar döküyor montajlıyor Genişletmek için tıkla ... peki abi bu adamlardan konyada nerede vardır ?:soru vede bu adamlar adı ne oluor dökümcü mü ? hehe
28 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #13 asdzxc Osman SEVİNDİ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Mar 2012 Mesajlar 180 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 28 EREN34' Alıntı: Uğraşacak bişey yok. İŞ tamamen duygusal. Sisleri söküp veriyorsun adamlar döküyor montajlıyor Genişletmek için tıkla ... rengi böylemi abi seninkinin ? bu rengi nasıl tarif edicem tam turuncu deil heraldede ?
EREN34' Alıntı: Uğraşacak bişey yok. İŞ tamamen duygusal. Sisleri söküp veriyorsun adamlar döküyor montajlıyor Genişletmek için tıkla ... rengi böylemi abi seninkinin ? bu rengi nasıl tarif edicem tam turuncu deil heraldede ?
29 Ocak 2013 #14 EREN34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2010 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Hemen hemen oyle. Konyada kim yapar bilmiyorum. İst olsa yardimci olurdum
29 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #15 asdzxc Osman SEVİNDİ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Mar 2012 Mesajlar 180 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 28 EREN34' Alıntı: Hemen hemen oyle. Konyada kim yapar bilmiyorum. İst olsa yardimci olurdum Genişletmek için tıkla ... aksesuarcılara felan mı gidicem abi ben ? ne yapıcam yoksa normal her köşede bulunan camcılaramı ;?
EREN34' Alıntı: Hemen hemen oyle. Konyada kim yapar bilmiyorum. İst olsa yardimci olurdum Genişletmek için tıkla ... aksesuarcılara felan mı gidicem abi ben ? ne yapıcam yoksa normal her köşede bulunan camcılaramı ;?
29 Ocak 2013 #16 EREN34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2010 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 asdzxc' Alıntı: aksesuarcılara felan mı gidicem abi ben ? ne yapıcam yoksa normal her köşede bulunan camcılaramı ;? Genişletmek için tıkla ... Sanayide far tamiri yapan yerlere gitmen lazım. Tamir yapanlarında çoğunda yoktur ya git bak işte.
asdzxc' Alıntı: aksesuarcılara felan mı gidicem abi ben ? ne yapıcam yoksa normal her köşede bulunan camcılaramı ;? Genişletmek için tıkla ... Sanayide far tamiri yapan yerlere gitmen lazım. Tamir yapanlarında çoğunda yoktur ya git bak işte.
29 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #17 asdzxc Osman SEVİNDİ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Mar 2012 Mesajlar 180 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 28 EREN34' Alıntı: Sanayide far tamiri yapan yerlere gitmen lazım. Tamir yapanlarında çoğunda yoktur ya git bak işte. Genişletmek için tıkla ... yeni cam yapıyolar o renk yoksa bunu boyuyolarmı nasıl oluor abi teşekkür ederim
EREN34' Alıntı: Sanayide far tamiri yapan yerlere gitmen lazım. Tamir yapanlarında çoğunda yoktur ya git bak işte. Genişletmek için tıkla ... yeni cam yapıyolar o renk yoksa bunu boyuyolarmı nasıl oluor abi teşekkür ederim
29 Ocak 2013 #18 EREN34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2010 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 asdzxc' Alıntı: yeni cam yapıyolar o renk yoksa bunu boyuyolarmı nasıl oluor abi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Fabrikasyon o renk plexiden cam döküyorlar.
asdzxc' Alıntı: yeni cam yapıyolar o renk yoksa bunu boyuyolarmı nasıl oluor abi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Fabrikasyon o renk plexiden cam döküyorlar.
29 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #19 asdzxc Osman SEVİNDİ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Mar 2012 Mesajlar 180 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 28 anladım abi saol