Folyo İle Olacak İş Değil Bu Camlar Boyalı veya Eren Abinin Dediği Gibi Döküm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki abi bu adamlardan konyada nerede vardır ?:soru vede bu adamlar adı ne oluor dökümcü mü ? heheUğraşacak bişey yok. İŞ tamamen duygusal. Sisleri söküp veriyorsun adamlar döküyor montajlıyor
rengi böylemi abi seninkinin ? bu rengi nasıl tarif edicem tam turuncu deil heraldede ?Uğraşacak bişey yok. İŞ tamamen duygusal. Sisleri söküp veriyorsun adamlar döküyor montajlıyor
aksesuarcılara felan mı gidicem abi ben ? ne yapıcam yoksa normal her köşede bulunan camcılaramı ;?Hemen hemen oyle. Konyada kim yapar bilmiyorum. İst olsa yardimci olurdum
aksesuarcılara felan mı gidicem abi ben ? ne yapıcam yoksa normal her köşede bulunan camcılaramı ;?
yeni cam yapıyolar o renk yoksa bunu boyuyolarmı nasıl oluor abi teşekkür ederimSanayide far tamiri yapan yerlere gitmen lazım. Tamir yapanlarında çoğunda yoktur ya git bak işte.
yeni cam yapıyolar o renk yoksa bunu boyuyolarmı nasıl oluor abi teşekkür ederim