Şanssızlığın böylesi / arkadaşlar fikir verin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icon_58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar küçük bir ilçedeyim ve o tip profesyonel iş yapan yerler malesef yok. il merkezine gitmeye çalışacağım. sanırım kendi çabamla çözemeyecem bu sıkıntıyı.

Abicim profesyonel yerlerle uğraşamam kendim hallederim dersen önce sıcak suyla bir müddet ıslat lekeyı sonrasında gaz yağıyla silersin baktın gözüne çarpıyo hala pasta ile üzerinden geç

Maalesef benim de başıma gelmişti ve nereye gittiysem çıkaramadılar çünkü boyayı yakmıştı öyle iz kaldı kafaya takmıyorum artık..

ya hiç bişey olmaz benim sürekli başıma geliyor normal yıkadığımda çıkmıyo, sıcak suyla yıkıcaksın arabayı komple ve süngerle siliceksin çoğu çıkıyo zaten, çıkmayanlarıda arabayı zaten bezle kurularken elinde baska bir bez olsun onunla ÇİZMİCEK şekilde yumuşakça üstünden birkaç kez bastırarak geçersen cıkar. ben her yıkadıgımda üstüne bazı pislikler kalıyo ve bezle dediğim gibi yaptıktan sonrada çıkmıyosa bırakıyorum baska yıkamada cıkar diye. bir iki kere inat ettim çıkarıcam diye bezle silmeme ragmen tırnagımla kazıyım dedim arada bez olmasına ragmen siyah bölümü çiziliyo arabanın ona dikkat

Gecmis olsun. Kus pisligine yapilcak pek bisey yok. O bolgeyi tekrar boyatmayi dusunmezsiniz herhalde. Bu sekilde gozunuzu alistirmsktan baska care yok.

maguairs,sonax yada carwax . durumu anlatın. hallederler.

sirke veya mazot deneyebilirsin. sirkeyi ben aracı yıkarken de kullanıyorum herhangi bir zarar vermiyor kaportaya

Geri