Sandero Stop Folyo Kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stop komple kaplı değil galıba... öle daha güzel olurdu sanki... hatta ön farada gider... köşeler-eğimler fanısıtıcıyla otururda...

Siyah transparan folyo dersen bulabilirsin reklamcılarda bulamazsanda haber et bende ayarlamaya çalışırım sorun olmaz tanıdık zaten :D

Tamamdır yarın bir araştırıyım,haberleşiriz tekrar. ;)

Malzeme Çorlu'da var yapan yerde var :) Havuzlar yolunda Auto Cover araç kaplama merkezinde. Müsait olduğun bi gün istersen birlikte gidebiliriz, seninlede tanışmak fırsat olmadı belki bu vesileyle tanışırız :)

Orası hiç aklıma gelmemişti..Aynen kardeşim gidelim bir türlü fırsat olmadı en kısa zamanda inş ;)

Orası hiç aklıma gelmemişti..Aynen kardeşim gidelim bir türlü fırsat olmadı en kısa zamanda inş ;)
sen ne zaman istersen abi :) 0538 248 19 18 araman yeterli. Bu arada hafta sonu buluşmamıza katılma ihtimalin varsa çok sevinirim qw

Deniz elinde kaldıysa buluşmada bizim VAS'ada denesek,kararsızım yakışıp yakışmicağı hakkında. :)

emre böyle olucak senin vas stoplara folyo kaplarsan :) ben 3 farklı sekilde kaplattım buyur bak :)

1. komple siyah

fotoraf0039x.jpg

2. beyaz kısımı siyah

3. beyaz kısımı kırmızı

fotoraf0450r.jpg

çok şık olmuş ;) hayırlı olsun . bunu yapıyoruzda arabayı yıkatırken felan atmıyormu acaba?

emre böyle olucak senin vas stoplara folyo kaplarsan :) ben 3 farklı sekilde kaplattım buyur bak :)

1. komple siyah

fotoraf0039x.jpg

2. beyaz kısımı siyah

3. beyaz kısımı kırmızı

fotoraf0450r.jpg

Sağol kardeşim örnekler için ama vas'ın rengi biraz tuhaf,o yüzden karar veremiyorum ama beyaz yerleri yani senin 2.hali gibi olursa sanırım yakışacak. :)

çok şık olmuş ;) hayırlı olsun . bunu yapıyoruzda arabayı yıkatırken felan atmıyormu acaba?
Malzemeyi ısıtarak farın üzerine yapıştırıyoruz. Kara düzen kredi kartı yardımı ile yapıştırırsan dediğin gibi arabayı yıkayınca çıkma ihtimali olabilir.

Malzemeyi ısıtarak farın üzerine yapıştırıyoruz. Kara düzen kredi kartı yardımı ile yapıştırırsan dediğin gibi arabayı yıkayınca çıkma ihtimali olabilir.
Benimki ısıtılmadan yapıldı, 8-9 ay oldu çıkma falan yok maşallah :)

Geri