3 Ocak 2013 #41 ncb48 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Kas 2011 Mesajlar 876 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ersin Abi babamda da aynı araçtan var çok merak ettim ama bulamadım resimlerin olduğu konuyu buradan paylaşabilir misin ?
Ersin Abi babamda da aynı araçtan var çok merak ettim ama bulamadım resimlerin olduğu konuyu buradan paylaşabilir misin ?
3 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #42 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 ncb48' Alıntı: Ersin Abi babamda da aynı araçtan var çok merak ettim ama bulamadım resimlerin olduğu konuyu buradan paylaşabilir misin ? Genişletmek için tıkla ... Fotoları Yeniden çekmek gerekecek. Mevcut fotolar buhar olmuş. Ama benim arabayı autodrom ve mais buluşmasında görebilirsin. Videoda da var.
ncb48' Alıntı: Ersin Abi babamda da aynı araçtan var çok merak ettim ama bulamadım resimlerin olduğu konuyu buradan paylaşabilir misin ? Genişletmek için tıkla ... Fotoları Yeniden çekmek gerekecek. Mevcut fotolar buhar olmuş. Ama benim arabayı autodrom ve mais buluşmasında görebilirsin. Videoda da var.
3 Ocak 2013 #43 ncb48 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Kas 2011 Mesajlar 876 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ben buluşmlara gelemiyorum uzakta kalıyorum o yüzden demiştim...buluşma videolarına bakayım şimdi o zaman
Ben buluşmlara gelemiyorum uzakta kalıyorum o yüzden demiştim...buluşma videolarına bakayım şimdi o zaman
3 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #44 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0
3 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #45 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 ncb48' Alıntı: Ben buluşmlara gelemiyorum uzakta kalıyorum o yüzden demiştim...buluşma videolarına bakayım şimdi o zaman Genişletmek için tıkla ... Ok
ncb48' Alıntı: Ben buluşmlara gelemiyorum uzakta kalıyorum o yüzden demiştim...buluşma videolarına bakayım şimdi o zaman Genişletmek için tıkla ... Ok
3 Ocak 2013 #46 ozkan2614 Özkan ÇELİK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Kas 2012 Mesajlar 360 Tepkime puanı 27 Puanları 0 Yaş 34 Hayırlı olsun en çok merak ettigim Su alma ve ses yapma olayları inşalah bu sorunlarla karşılaşmazsın
Hayırlı olsun en çok merak ettigim Su alma ve ses yapma olayları inşalah bu sorunlarla karşılaşmazsın