Sandero Stepway Performans Hava Filtresi Hk. Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mekaray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yoo neden suya düşsün ki,
O gördüğün kutu aracın hava filtre kutusu,
O kutuyu oradan komple söküp onun yerine alüminyum yada plastik bir boru yardımıyla gaz kelebeğine bağlanıcak,borunun diğer ucuna Akü yada tamponun oralarda güzel hava alıcak bir yerede hava filtresi yerleştirilecek...
Al sana boom boom ses... :D
Kutuyuda koy eve sakla, Yarın öbür gün arabayı satmak istediğinde yarım saatte orjinal haline geri dönüştürürsün...
O kutu o kadar korkutmasın seni... :D

:) Benım Profesyonel Bırıyle Yapmam LAzım Bunları Benım Yapmam Imkansız Sonra Cekıcıyle Servıs Yolunu Tutarım Motoru Ben Ellersem :D

Motor üstü kutunun sökülmesinde hiç bir sakınca yok benim eski araçtada (1.2 Clio) filtre böyle takılmıştı...:eyv

bu motor 1.4 benim motorla aynı çünki . eğer motor böyle ise seninde o kutuyu 2 tane önden 2 tane yada 1 tane arkadan yada tam tersi olması lazım onun için lokma anahtarına ihtiyaç var söktünmü zaten kelebek meytana çıkıcak yanlız o filtrenin yeri yanlış sol tarafa gidicek boru

bu motor 1.4 benim motorla aynı çünki . eğer motor böyle ise seninde o kutuyu 2 tane önden 2 tane yada 1 tane arkadan yada tam tersi olması lazım onun için lokma anahtarına ihtiyaç var söktünmü zaten kelebek meytana çıkıcak yanlız o filtrenin yeri yanlış sol tarafa gidicek boru
Borunun Yerı Derken Fıltreyı Cevırdıgı Yer Mı Yalnıs Takdıgı Yer Mı

cevirdiği yön yanlış.direk motorun sıcaklığını yiyor daha ilerde ve sol tarafta olması lazım
Evet Sımdı Bakınca FarkEttım Ben Daha Fark Kısmına Dıger Tarafa Yatırmak Geldı Aklıma On Izgaraya Yakın Hem Daha Iyı HAva Hem Soguk Hava Gırer Dıye Dusundum

Araban garantide. Motor kısmı ile bence hiç oynama

Geri