Sandero panjur ledli ve gösterge paneli beyaz

Maşallah çok güzel olmuş :eyv

Eline sağlık güzel olmuş kardeşim

farlarda nasıl var çakar ? çakarlı park ampülü var ilk yakısta normal park 2. yakısta çakarlı yanıyor ondanmı var ?

bende direkt xenon dışarıdan kontrollü farların yanına sıkıştırdım harici floresan ampul var istediğim şekilde yakıp söndürebiliyorum tek tek yada ayrı ayrı 3 patlamalı yada tek patlamalı gece video çekip koyarım çok fena birşey.

eline sağlık

çok güzel olmuş eline sağlık abi :eyv

bende direkt xenon dışarıdan kontrollü farların yanına sıkıştırdım harici floresan ampul var istediğim şekilde yakıp söndürebiliyorum tek tek yada ayrı ayrı 3 patlamalı yada tek patlamalı gece video çekip koyarım çok fena birşey.

Bu yapılanlarda güzel olmuş kardeşim,alıntıda söylediğini yakından görmüştüm...:eyv

Güzel olmuş Selçuk abi. Ellerine sağlık.

Güzel oluyo maşallah :D

Abi Cok Sık Olmus Nerde Yapdırdın Sanderonun PAnjur Isıklarını Bendede Stepway Var Bende Yaptırmak Isterım Yardımcı Olursan Malıyetı Ne Oldu Sıze ???

Abi Cok Sık Olmus Nerde Yapdırdın Sanderonun PAnjur Isıklarını Bendede Stepway Var Bende Yaptırmak Isterım Yardımcı Olursan Malıyetı Ne Oldu Sıze ???

ilk mesajını üye tanıtımları bölümüne taşıdım kardeşim ordan takip edebilirisn..

Geri