sanayide valeo marka balata var mıdır acaba ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar debriyaj balatasını değiştirmek istiyorum fakat marka olarak valeo istiyorum. Sanayici bana valeo mu takar yoksa sıradan bir marka mı takar acaba ? İnternetten modelime göre balata alsam sanayiciye gidip taktırsam daha mı iyi olur acaba ?

hocam aracınızın markası ve modelı nedır ? bırde km sı kac bınde

renault clio 1.2 hb 2006 model km:128.000

Zaten ustalarda parçayı kendi tanıdıkları parçacılarından temin ediyor,ustana güveniyorsan o alsın orjinal v.s anlar.Ama şüphelerin varsa gerekli parçaları kendin temin et ustan montaj yapsın.

Zaten ustalarda parçayı kendi tanıdıkları parçacılarından temin ediyor,ustana güveniyorsan o alsın orjinal v.s anlar.Ama şüphelerin varsa gerekli parçaları kendin temin et ustan montaj yapsın.

hocam benim hiç ustam yok. ilk defa sanayicilerle tanışıcaz :(

arkadaşlar baskı balata için direkt servise gitsem daha mı pahalı olur acaba ?

O Zaman İstanbuldaki Tecrübeli Arkadaşlardan Bilgi Al Tanıdıkları Sağlam Ustaları Vardır...

hocam zaten normalde aracınınz 60 bın bakımı gelmıs eger aldıgınız arkads yapmamıssa bakımları onları da yaptırmanız gerekır kayıslar da degısmelı usta degısecek parcaları cıkardıgında zaten o parcalarla yedek parcacıya gıdersınız aynısından alırsınız hocam

Aşikar 'ın yazdıklarına katılıyorum bulunduğun lokasyona yakın arkadaşlar yardımcı olsalar çok iyi olur hemde öpülmemiş olursun 😅

Valla çok iyi olur ya. Ben zeytinburnu'nda oturuyorum.

Geri