- Konuyu Başlatan
maşallah kardeşim güle güle kazasız belasız kullan temiz araç böyle bir araç bulsam hiç kaçırmam
Nasip kısmet abi ben plakayi bile tutturdum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maşallah kardeşim güle güle kazasız belasız kullan temiz araç böyle bir araç bulsam hiç kaçırmam
Nasip kısmet abi ben plakayi bile tutturdum
gerçekten denk mi geldi yoksa yeni plaka mı çıkarttın? valla acayip ballıymışsın he maşallah diyelim nazar değmesin ben de daha araba bakıyorum hehe hala tabanway arabayla sadece hafta sonları işim oluyor onda da babam sağolsun diyeyim artık
plaka üzerindeydi arkadaşımın aracına iş yerinden tanıdığı bu araçla takasa geldi sonrası malum aracı ben aldım
kazasız belasız kullan çok temiz araç ben de bulsam alacağım bir tane haziranda öylesine bir fairway aldım illallah getirdi satmak için almıştım zaten ama 1.5 ay binince de midem bulandı öyle pis bir araç yok :berbat
Alet Gerginnn Metin Gercekten Çok Temiz ve Başarili Bir İş Oldu , Bence Artik RS Tampon ( Ön Arka ) Uygulama Zamaninin Geldiğini Düşünmekteyim..
Abi jant yay tamponlar hepsini bi anda bitirmek istiyorum bunun içinde biraz mali durumlarin iyleşmesini bekliyorum yaza hepsi hazır inşalah
Bende Hedef Koydum Kendime , Bnmde Mali Durumlar Karişti Birazcik hehe hehe Ama Geç Haziran Gibi Bitircem Araçimi ALLAH Nasip Ederse..
Gönlüne göre olur inşallah abi