ölümü hak etme sözü bana ait değil hocam
Bende size ithafen yazmadım zaten efenim saygılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ölümü hak etme sözü bana ait değil hocam
Bende size ithafen yazmadım zaten efenim saygılar
peki yanlış anlaşılma olmuş
Öhömmmmm herkesi bir kefeye koymayalım genelleme yapmayalım lütfen [MENTION=15216]KuBiiLaY[/MENTION] bey kardeşim kazadır olur direksiyon başında sinyal vermeden vs motosiklet kasabı olanlarda var biz onlara davar diyormuyuz?Ayrıca dövme konusuna gelirsek hiç gelmeyelim:aytuğkimsenin eli armut toplamamakta motorcular öyle kulağı çekilecek çocuklar gibimi gözüküyor sizce
Yusuf hocam çok geçmiş olsun öncelikle benim fikrim servisten alınız başınız ağrımasın derim Allah beterinden esirgesin
Aman abi ne yaptın ben neden genelleme yapıyım uyanda var uymayanda elbet ama her iki taraf sürücülerde bu tarz davranışlar yapıyor ben sadece tepkimi dile getirdim herkesin hayatı ayakları ve parmakları üzerinde yanlış yapan Ceremesini çekeer.
HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Orada bir davar lafı geçmişte ona kızmışımdır sanıyorum canım kardeşimqwUkalalık yapma anlamında değil emin ol çoook uzun yıllar ve milyon km'lerce yollardayım ben ne 2 tekerden inebildik nede 4 tekerden vazgeçebildikSenin kaportana zarar gelir motorcunun ayağı kırılır,senin bir sinyal vermeden çıkışın motorcunun ölümüne neden olur,arkana bakmadan zank diye kapı açarsın adamı sakat bırakırsın vs vs vs (burada sen dediğim sen değilsin genelde en çok yapılan hatalar)o nedenle biraz dikkat diyorum motorcular için.Ha ibret olsun diye taksimde sallandırılacak tiplerde var onları aramızdan eliyoruz zaten ama unutmaki taksimde başka yerinden sallandırılacak otomobil sürücüleride varKısacası herkes hata yapıyor bizde bir rüzgara gönül vermişiz en basit örneklemelerde davar denince yada indirip döveceksin denince kanımıza dokunuyor işte olay bu.Saygılarımla keyifli sürüşler dilerimÖrneğin şu videoda bak bakalım davar neredeheheEmin ol bunun gibi onlarcasıyla uğraşıyoruz biz............
Yada buna bak burada gelen bir kamyon olsaydı emin ol dikkat edecekti sürücü.............vs vs vs
Önyargıyı bırakın artık trafikte kimse kimseyi öldürme lüksüne sahip değildir azıcık saygı