Ben araci aldım alalı ozellikle kışın Mars süresi uzun olur Eger ilk defa calisiyorsa veya motor soğuk ise. Bunun haricinde bir veya iki defa da ilk marsda çalışmadığı oldu. Bakım esnasında servise sormuştum fluencelerde bu durum var zaman zaman olabiliyor ama sorun olmaz demişlerdi. Yani sizin durumunuz için rektefiye biraz baştan sağma bir tabir olmuş. Belki de gerçekten öyledir ama test yapmadan iyice anlamadan rektefiye demek olmaz. Ayrıca enjektorlerin de rektefiye masrafından asagi kalır yanı yok. Ben enjektorleri değiştirdim geçen sene 5.500 liraya mal oldu ve kışın geç çalışma durumu hala devam ediyor. Bunun uzerine çeşitli sebeplerden akü de değişti ama değişen bir durum olmadı. Benim arac 120.000 de sizinki 213.000 de ama geç çalışma sorunu benim aracın ilk zamanından beri var. Bu da bence aracın kronik ve şanzıman, kapi kilidi gibi çözülemeyen sorunlarından biri malesef. He ben bu durumu çok kafama takmıyorum çünkü henüz sizinki gibi sinir bozucu bir boyuta ulaşmadı henüz. Normalde 2 saniye de Mars alması gerekirken bazen 3 bazen 5 saniyede çalışıyor ama çalışıyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi