Saatin çalışmaması.

yyildirayy

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Katılım
18 Ocak 2015
Mesajlar
139
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
55
Araç 2015 model outdoor
Dün aracı çalıştırdım saat çalışmıyor.
R-Link de saatin bulunduğu yerde -:-/-:- işareti var.
Ayarlara giriyorum saati ayarla aktif değil.
R-Link kartını güncelledim değişen olmadı, zaten saatin kartla alakası olmaması lazım.
Bu sıkıntıyı yaşamış olan var mı acaba?
 
Akü zayıflamış olabilir. Aracı kullanınca akü şarj olacak ve saat herhangi bir işlem yapmadan güncel saate gelecektir.
 
Aracın saat dışında tüm fonksiyonları normal, R-link'de çalışmayan hiç bir şey yok. Aracın tasarruf için yalnız saati durdurması gibi bir şey olmaz herhalde.
Ayrıca araç ile tek kontakta 2 saate yakın yol yaptım, akü zayıf olsa bile bu sürede şarj olurdu.
 
Aracın saat dışında tüm fonksiyonları normal, R-link'de çalışmayan hiç bir şey yok. Aracın tasarruf için yalnız saati durdurması gibi bir şey olmaz herhalde.
Ayrıca araç ile tek kontakta 2 saate yakın yol yaptım, akü zayıf olsa bile bu sürede şarj olurdu.

tr.rlinkstore üzerinde saat kutucuğu işaretli mi ? Onu kontrol edebilirmisiniz ?

EmZAnZ.png
[/URL][/IMG]

jgoNPm.png
[/URL][/IMG]
 
İşaretli

zjbOrR.webp
 
Forum sadece Renault araçlar için kurulmuş bir forum ama daha şimdiye kadar yazdığım hiç bir sorunuma bir çözüm önerisi bile alamadım.
İlginç vesselam
Sadece araç aldım, hayırlı olsun forumu gibi bir şey.
Yönetim biraz bu durumu sorgulamalı bence.
Kimse kimseye yardımcı olmayacaksa burada insanların işi ne?
 
Kullanıcı kılavuzunda şöyle bir uyarı var.

" Elektrik beslemesinin kesilmesi (akününsökülmesi, besleme kablosunun kopması…) durumunda, saatin tekrar ayarlanması gerekir.Bu işlemi hareket halindeyken yapmamanızı öneririz."

Bahsettiğiniz durum bende akü bitince veya zayıflayınca yapıyor ancak 1-2 dk sonra seyir halinde iken otomatik olarak geliyor.
 
Benim saat hiç çalışmıyor
R-Link üzerinde saatin olduğu kısımda --:-- işareti var, saat ayarlarına giriyorum saat ayarlama kısmı sönük, yani ayarlanmıyor.
Aracı bu süre içinde satlerce kullandım, elektrik ile alakalı bir durum yok, navigasyon, harita, radyo, geri görüş kamerası vs. sıkıntısız çalışıyor.
 
Son çare olarak default ayarlara almayı deneyin diycem ama ne gibi eksiklikler olur bilemiyorum.
 
Fabrika ayarlarına da döndüm değişen bir şey yok. Servis yolu göründü galiba bize.
 
Geri
Üst