S.Mod HATİ'yi Hiç Böyle Görmediniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Megane lienaya nal toplatmış hatta sizi arasıra beklemek zorunda kalmış :D bi ara biri bi denemek istemiş ama cevap güzel verilmiş:)sinyal konusunda arkadaşlara katılıyorum etrafta sizin gibi olmayan acemi bayan sürücüler var :)

1.43 - 1.50 aralığında Evren abiler beklenmiştir ayıp olmasın diye. Bazı arkadaşlardan kamyon arkasına o kadar sıkışılır mı şeklinde yorumlar gelince açıklık getirme gereği duydum. :aytuğ

makas konusunda düşüncemi defalarca belirttiğimden:) 2 ayrı yorum yapıyorum:D

1. güvenlik vb gözetmeden dan dan çoğu erkek sürücünün bakış açısıyla:P

hızsa hız, boşluk doldurmaysa boşluk doldurma, arkada çekim yapan sevgili üyeler için endişelendim yüreğim ağzıma geldi yetişeceğiz diye başlarına bir şey gelecek diye qw tozu dumana katıp, tetris misali oradan oraya sıvışıverdi hati! :halay41 kere maşallah ama lütfen kendi canını ve diğerlerinin canını tehlikeye atacak hareketlerden uzaklaşmaya bak, hani hız vb tutkudur ama pist vb yok mudur açılması için kmapnaya olamaz mı :aytuğ hem içinde kalmaz kimsenin hem de yollar güvenli olur:)

2. bu videoda 4. dakika civarına kadar makas konusunda çok tehlike göremedim ama tabii videodan bakınca öyle gelmiş olabilir, sinyal de göremedim ama belki yansıma olmuştur, yoksa gerçekten tehlike yaratılıyor yollarda. ben acemiyim kızıyorum ama tecrübeli olanlar da hatta emekli özel şoförlerin de sinir olduğuna şahit oldum tecrübeli şoför arkadaşlarımın da, tabii bunlar kendisi sinyal kullanan insanlar...

bir de cep telefonunun hands free özelliğini neden kullanmayız hala bu teknolojide, kafa ütüsü denebilir ama sonra üzülmekten iyidir sanırım ;)

Mod Makaslarsa Üyecanlar Yanlar Gençlere Kötü Örnek Oluyorsun Sayın Modum :D

:eyv Süper uyarlama, bence de supermodların örnek olması lazım :D

İstanbul Trafiğindeki Bütün Aksiyonlarım Sona Ermiştir Artık DK Symbolü Gördüğünüzde Efendi Saygılı Bir Şöför Olucak İçinde
:eyv

Gençler bizden daha heyecanlı baksana Serhan. :D 90 beygirimle elimden gelen budur kimseye birşey ispatlama çabasında da değilim kaldıki videonun çekildiğinden de habersizdim. Onur abi sağolsun güzel bi hatıra oldu benim için hepsi bu. :)
heh bak hatıra adı üstünde demek ki sakinleşme vakti gelmiş haticecim:) maşallah ve sakinlikallahtan:D bulamadım buna uygun bir şey:D

Araba iyi araba :) şaka bi yana helal olsun

iilk bölüm tam da çekemeyen erkeklerden beklenen yorum ama neyse ki şaka:) hak yenmemiş :eyv

1.95 boy 65 kg başka ne bekliyordun,adam dal gibi ince...:D
hehe

Zaten İncecik Bir Adamım Yaw Sende

Bu Yoruma Harbi Harbi Kahkaha Atarak Güldüm Abim Artık Acilen Kilo Almam Lazım Diycemde Hayali Bile Kötü Yaa Tamam Arabada Kafa Tavanda Gidiyorum Düşünsenize Birde Kilodan Arabaya Sığamadığımı hehe hehe
boşveeer ileride göbeği salarsın genetik değilse:)

makas konusunda düşüncemi defalarca belirttiğimden:) 2 ayrı yorum yapıyorum:D

1. güvenlik vb gözetmeden dan dan çoğu erkek sürücünün bakış açısıyla:P

hızsa hız, boşluk doldurmaysa boşluk doldurma, arkada çekim yapan sevgili üyeler için endişelendim yüreğim ağzıma geldi yetişeceğiz diye başlarına bir şey gelecek diye qw tozu dumana katıp, tetris misali oradan oraya sıvışıverdi hati! :halay41 kere maşallah ama lütfen kendi canını ve diğerlerinin canını tehlikeye atacak hareketlerden uzaklaşmaya bak, hani hız vb tutkudur ama pist vb yok mudur açılması için kmapnaya olamaz mı :aytuğ hem içinde kalmaz kimsenin hem de yollar güvenli olur:)

2. bu videoda 4. dakika civarına kadar makas konusunda çok tehlike göremedim ama tabii videodan bakınca öyle gelmiş olabilir, sinyal de göremedim ama belki yansıma olmuştur, yoksa gerçekten tehlike yaratılıyor yollarda. ben acemiyim kızıyorum ama tecrübeli olanlar da hatta emekli özel şoförlerin de sinir olduğuna şahit oldum tecrübeli şoför arkadaşlarımın da, tabii bunlar kendisi sinyal kullanan insanlar...

bir de cep telefonunun hands free özelliğini neden kullanmayız hala bu teknolojide, kafa ütüsü denebilir ama sonra üzülmekten iyidir sanırım ;)

Çiğdem hocam önce teşekkür ederim sonra da birkaç açıklama yapmak isterim. Kimse yanlış anlamasın 7/24 yollarda bu şekilde takılan biri asla değilim. İstanbul'da yaşayanlar bilir trafik buna elverişli değil zaten. Uzak yoldan misafirlerimiz vardı eğlendik bir 5 dk. kadar hepsi o. Sizde farketmişsiniz zaten kimseyi riske edecek hareketlerde bulunmadım o 5 dk.da da.
Telefon konusuna gelince Evren abileri bir ara kaybedip Usta'yı aradım Evren abinin numarasını almak için. Toplamda 15 sn. falan sürdü konuşma Onur abi de onu yakalamış. :D
Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Kimseye de kötü örnek olmak istemem. hihi

O telefon görüşmesi benimle olanmıydı,vay canına kızın günahını aldılar boş yere,Evren'ler yetişemedi kayboldular nasıl ulaşırım diye aramıştın halbuki...:D

O telefon görüşmesi benimle olanmıydı,vay canına kızın günahını aldılar boş yere,Evren'ler yetişemedi kayboldular nasıl ulaşırım diye aramıştın halbuki...:D

Usta hep günahımı alıyorlar. Allahtan şahidim sensin. :soru

Yalnız konu 10 sayfaya ulaştı,takipçilerin oldukça fazla Hatice...:)

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor.

Geri