Burak61
Bilgi Girilmemiş
Megane lienaya nal toplatmış hatta sizi arasıra beklemek zorunda kalmış bi ara biri bi denemek istemiş ama cevap güzel verilmişsinyal konusunda arkadaşlara katılıyorum etrafta sizin gibi olmayan acemi bayan sürücüler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.95 boy 65 kg başka ne bekliyordun,adam dal gibi ince...Serhan incelikten kırılcan
Zaten İncecik Bir Adamım Yaw SendeSerhan incelikten kırılcan
1.95 boy 65 kg başka ne bekliyordun,adam dal gibi ince...
Mod Makaslarsa Üyecanlar Yanlar Gençlere Kötü Örnek Oluyorsun Sayın Modum
İstanbul Trafiğindeki Bütün Aksiyonlarım Sona Ermiştir Artık DK Symbolü Gördüğünüzde Efendi Saygılı Bir Şöför Olucak İçinde
heh bak hatıra adı üstünde demek ki sakinleşme vakti gelmiş haticecim maşallah ve sakinlikallahtan bulamadım buna uygun bir şeyGençler bizden daha heyecanlı baksana Serhan. 90 beygirimle elimden gelen budur kimseye birşey ispatlama çabasında da değilim kaldıki videonun çekildiğinden de habersizdim. Onur abi sağolsun güzel bi hatıra oldu benim için hepsi bu.
Araba iyi araba şaka bi yana helal olsun
hehe1.95 boy 65 kg başka ne bekliyordun,adam dal gibi ince...
boşveeer ileride göbeği salarsın genetik değilseZaten İncecik Bir Adamım Yaw Sende
Bu Yoruma Harbi Harbi Kahkaha Atarak Güldüm Abim Artık Acilen Kilo Almam Lazım Diycemde Hayali Bile Kötü Yaa Tamam Arabada Kafa Tavanda Gidiyorum Düşünsenize Birde Kilodan Arabaya Sığamadığımı hehe hehe
makas konusunda düşüncemi defalarca belirttiğimden 2 ayrı yorum yapıyorum
1. güvenlik vb gözetmeden dan dan çoğu erkek sürücünün bakış açısıyla
hızsa hız, boşluk doldurmaysa boşluk doldurma, arkada çekim yapan sevgili üyeler için endişelendim yüreğim ağzıma geldi yetişeceğiz diye başlarına bir şey gelecek diye qw tozu dumana katıp, tetris misali oradan oraya sıvışıverdi hati! 41 kere maşallah ama lütfen kendi canını ve diğerlerinin canını tehlikeye atacak hareketlerden uzaklaşmaya bak, hani hız vb tutkudur ama pist vb yok mudur açılması için kmapnaya olamaz mı :aytuğ hem içinde kalmaz kimsenin hem de yollar güvenli olur
2. bu videoda 4. dakika civarına kadar makas konusunda çok tehlike göremedim ama tabii videodan bakınca öyle gelmiş olabilir, sinyal de göremedim ama belki yansıma olmuştur, yoksa gerçekten tehlike yaratılıyor yollarda. ben acemiyim kızıyorum ama tecrübeli olanlar da hatta emekli özel şoförlerin de sinir olduğuna şahit oldum tecrübeli şoför arkadaşlarımın da, tabii bunlar kendisi sinyal kullanan insanlar...
bir de cep telefonunun hands free özelliğini neden kullanmayız hala bu teknolojide, kafa ütüsü denebilir ama sonra üzülmekten iyidir sanırım
O telefon görüşmesi benimle olanmıydı,vay canına kızın günahını aldılar boş yere,Evren'ler yetişemedi kayboldular nasıl ulaşırım diye aramıştın halbuki...
*ufukaslan (6 oldu)