Aracı Ekimde aldım o günden bugüne kullanırım 200 KM hız bile yaptık. Ancak son 3 haftadır sol aynanın ordan müthiş bir rüzgar sesi alıyorum hemde hızım 100'e çıktığında. Sanki cam aralıkmış gibi bir ses.
Servise gidicem fakat aerodinamik yapısından kaynaklanıyor falan diyecekler deli edecekler beni. Aerodinamik yapıdan olsa soldan olduğu gibi sağdanda gelmesi lazım sesin fakat orda böyle bir ses hiç yok. Değiştirip daha düşük hızlarda sesin arttığını söyleyende var elletmemek mi lazım?
BUNU YAZMIŞKEN DİĞERLERİNİDE EKLİYEYİM BARİ.
Bir diğer sorun direksiyon kutusundan gelen ses. Bizim burdaki yollarda gayet net bir şekilde lakır lukur ses yapıyor servisle teste çıktığımızda tık yok araçta.
Son zamanlarda başlayan en son sorunum ise(Felaket Tellalı gibi oldum ama
) aracın ilk çalıştığı zamanlarda durmaya yakın çıkan karyola gıcırtısı sesi. İlk çalıştığında yapıyor sonrasında böyle bir ses yok. Son zamanlarda da iyice azaldı bu ses. Soğuk ve yağmurlu havalarda daha çok yapıyor sanırım.
Arkadaşlar içinizi sıkmak istemem ama dayanamadım artık. Bir servis önerin şunların hepsinden kurtulayım. 2000 Model Honda Civic de yok bu seslerin hiçbirisi araç pertten toplanmış hemde. Benim aracımda olunca çıldırıyorum

Servise gidicem fakat aerodinamik yapısından kaynaklanıyor falan diyecekler deli edecekler beni. Aerodinamik yapıdan olsa soldan olduğu gibi sağdanda gelmesi lazım sesin fakat orda böyle bir ses hiç yok. Değiştirip daha düşük hızlarda sesin arttığını söyleyende var elletmemek mi lazım?
BUNU YAZMIŞKEN DİĞERLERİNİDE EKLİYEYİM BARİ.
Bir diğer sorun direksiyon kutusundan gelen ses. Bizim burdaki yollarda gayet net bir şekilde lakır lukur ses yapıyor servisle teste çıktığımızda tık yok araçta.
Son zamanlarda başlayan en son sorunum ise(Felaket Tellalı gibi oldum ama

Arkadaşlar içinizi sıkmak istemem ama dayanamadım artık. Bir servis önerin şunların hepsinden kurtulayım. 2000 Model Honda Civic de yok bu seslerin hiçbirisi araç pertten toplanmış hemde. Benim aracımda olunca çıldırıyorum

Son düzenleme: