Ruhsat Yok :S

muhtemelen öle olacak...:cool:
giitiğin yerlere, eve, arabanın içinde heryerine bida bak... birine vermiş olmayasın (sigorta-muayne-kamplama mevzusuna)...ıslık

bence de kesin öyle olacak.. yok kimseye vermedik. vermeyiz de zaten... ya ben düşürdüm bi yerde :S ya da bir yerlerde ama nerde??? yok.. her yeri delik deşik ettik yok.. çıktım esnaf esnat dolaştım vallaha.. gene yok, karakollara gittim bulup getiren oldu mu diye.. yok... bakalım yarın ya da öbür gün yeni ruhsat çıkartıcaz artık.. başka yol yok :s

ve yenisi çıkarttık, aracın sigortası bitiyordu, sigortayı yaptırdık, sonra trafiğe gidip ek-1 doldurduk, hemen yenisini aldık, vizeye gitmek vs gerekmiyor. toplamda 160 tl'ye mal oldu bize..

Güzel Bir Haber :)

aynen, nette araştırmıştım biraz, yok vizeye gidilecek yok motor şasi no tespiti yapılacak yok şu yok bu bir sürü şey yazıyordu.
eskiden öyleymiş, ama yeni sistem gereği gerekmiyormuş öyle birşey artık...

sigorta çok tutmuştur...:eyv
"...yok vizeye gidilecek yok motor şasi no tespiti yapılacak ..." buda ayrı mevzu, araba mı kayıp ruhsat mı yanii... :cool: kaybolan ruhsat kaydı işlenir, yenısı verılır... gerisi, trf.takipçilerın sazan avlama masrafları hıkayesı olmalı... :cool:

sigorta çok tutmuştur...:eyv
"...yok vizeye gidilecek yok motor şasi no tespiti yapılacak ..." buda ayrı mevzu, araba mı kayıp ruhsat mı yanii... :cool: kaybolan ruhsat kaydı işlenir, yenısı verılır... gerisi, trf.takipçilerın sazan avlama masrafları hıkayesı olmalı... :cool:

işte artık o dava yok. Ek-1 doldur git, yatır ruhsat harcını 160 TL yuvarlak hesap, ruhsatın yenisi elinde...
vizesi olduğu ve vizenin son geçerlilik tarihi verilen yeni ruhsatta yazıor...

gecmıs olsun

geçmiş olsun ....

Geri