RS tamponlu Clio

emminin aracının lastiğine yapışan asfalt zerresi olamaz :D gerçekten içine etmiş. bu kasa cliolara emmi yada melih gibi yaşa göre tabi birazda değişken tarz modifiyeler yakışıyor. yani orjinalliği pek bozmadan. fiber işi kaka :D
Şımardım bi an...qw
Fiber konusunda tecrübede konuştu bu arada...:)
clio2 sandim bi an :D
abartmis bence ama tabiki zevk meselesi
Kafa ClioII'ye kilit başka bişey gelmiyor akıla...:)

sorma emmi rs ve clio kelimelerini birlestirmeyin basliklarda mumkunse :D

Kardeşim o kadar sıkıntı yapma atlayalım bi akşam gidelim alalım finduğu burda başla işlemlere...:)
Geçen giderken arayacaktım az daha seni ama geç oldu diye aramadım tek başıma gittim geldim...

beni arayaydın ben gelcektim :D geç erken farketmez 24 saat :D

Kardeşim o kadar sıkıntı yapma atlayalım bi akşam gidelim alalım finduğu burda başla işlemlere...:)
Geçen giderken arayacaktım az daha seni ama geç oldu diye aramadım tek başıma gittim geldim...

aceleye getirmemek gerek hepsinin yeri zamani var abi :)

ama tabi ogrenci adamin telefonunun zamani olmaz, her dakika arayabilirsin abi biliyosun:) beraber gider gelirdik 1800km ne olcak:)

hiç bi gideri yok :s ön tampon yamuk yumuk duruyo gözünü seviyim orjnalım fiber işi harbiden kaka

evlat bin çeker buna rezil etmiş bence

ı ıh gol değil ofsayt :eyv

aceleye getirmemek gerek hepsinin yeri zamani var abi :)

ama tabi ogrenci adamin telefonunun zamani olmaz, her dakika arayabilirsin abi biliyosun:) beraber gider gelirdik 1800km ne olcak:)

Akılama sen ve Serhat geldiniz daha erken gitme işim belli olsaydı arardım ama geç diye aramadım bi daha böyle bişey olursa ararım...:)

Geri