bende aynı dertten muzdaribim rolenti motoru ve bogaz kelebeyini temizledim aynı çare bulursanız paylaşırsanız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sayın trsemih ben aracımı aldıgımda temizlik ve oringleri orjinaliyle degiştirdim .rolenti işi tamam aracım 2002 scenic 1 .SABAH ARACI TIK DİYE HEMEN ÇALIŞIYOR NORMAL ROLENTİ 750 D/D HAREKET EDİYORUM 20M GİDİYORUM ARAÇ GAZ YEMİYOR.50-100M SONRA HERŞEY DÜZELİYOR.NEDEN SAYGILAR.
degerli KADİR BEY 2001 yılında aracı aldım hemen bogaz kelebeyi rolenti motoru manifolt orlinklerini deyiştirdim temizlik falan.bujiler bobinler normal.ROLENTİ MOTORUNU TEMİZLERKEN SÖKTÜM AYARINI BOZDUM HERHALDE.UCUNU KIVIRDIKÇA İÇİNE GİRİYORYA.Ateşleme ilgilidir . İlk çalıştırmada sıkıntı olmaz . 50 metre sonra yürümez . 100 metre sonra düzelir . Çok iyi bilirim .
Önce Bujileri değiştirin .
Eğer sorun benzinde ise benzininiz bayatlamış olabilir . Mevcut benzini bitirin ve yeni benzin alın .
LPGde devam ediyorsa ciddi ateşleme probleminiz var demektir .
Bu sorunun çözülmesi iyi bir usta ile olur .
- Sente kaçıktır gaz yemez . Ciddi ateşleme sıkıntısıdır .
- Sİlindir kapağı , silindirlere su sızdırır .(1 tanesine sızsın yeter ) ( Su eksiltme varsa kesin bu nedenden )
Problem kesinlikle ateşleme sıkıntısından başka bir yerde aramayın .