- Konuyu Başlatan
Aldığın pilin kodu CR2025 mi? Farklı pilden yada pil sıfır olsa da tarihi geçmiş olabilir mi?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldığın pilin kodu CR2025 mi? Farklı pilden yada pil sıfır olsa da tarihi geçmiş olabilir mi?
pil bu
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzerinde yazmiyor ama yeni pil sonucta eski pilde de aynisini yapiyorduEvet bu pil orjinalindeki.. kapı açarken vs. sorun olmuyor değil mi? üretim tarihi yada son kullanım tarihleri nedir üzerinde yazıyor mu?
Test mode nasil oluyoreğerki kapıları aç kapa yaptırıyorsa bi test mode yapmanızı öneririm
Kontak acikken mi yapmam gerekir yaptim olmadisilecek kolunun ucunda düğmeye basılı tutup start yaptığınızda göreceksiniz.ibreler ışıklar yanıp sönücek.bir süre kendisi yapıcak.eğer yarıda kesmek istiyorsanız göstergedeki düğmeye basıp sonlandırabilirsiniz.ara ara bunu yapmak iyidir.çünkü aracınız lpg li olduğu için benzininizin asıl seviyesinide görürsünüz.benzin göstergesi yolbilgisayarına göre çalıştığı için siz lpg de gitseniz bile benzin kullanmadığınız halde benzin ibresini düşürür.kolay gelsin
Yaptim ayni uyari devam ediyorarabaya bindin kartın yuvasına yerleştirdin.arabayı çalıştırmadan düğmeye basılı tut sonra arabayı startla.