Rolanti dengesiz kafayi yicem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muslumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araba biraz kendine geldi.birde rot balansa girwcektim para suyunu cekti.arabaya masraf 1000 gecti.

araba şimdide isten sıcak ister soğuk zor çalışıyor.öldüm bittim yav bune ya bıktım bir türlü düzene binmedi bu araba arkadaşlar yardım lütfen ya.
sorun araba sabahları 2-3-4 marşta alıyor.sıcakkende 2 marşta arabaya biniyorum stop ediyorum 20-30 dakka duruyorum sonra çalıştırıyorum ikinci marşta alıyor.kafayı yicem ya.lpg beyni sıfır takıldı,yağı değiştirildi,buji değiştirildi,distürubitör kapağı değiştirildi,yarın buji kabloları değiştirilecek.bakalım ne olcak.

Son düzenleme:
Arac karbutorlumu yok enjeksiyonlumu enjeksiyonlu ise boğaz kelebeginin ordan hava alıyor olabilir

Karburatorlu. Buji kablolarini degistirdikten sonra duzelmesse ne yapmaliyim bundan sonra.karburator temizligimi yoksa sarz dinemosu bakimi mi bu arada arabanin sarz dinemosundan ses gelmeye basladi bilyelermi gitti.yoksa arac tam sarz olmuyormu frene basinca, farlari yakinca araba rolanti dusuyor araba titriyor.sarz dinemosundan olma ihtimali varmi.yardim

Geri