Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 gün önce gittim bp ye çektim köpüğe işte sıktım heryerine tam tazyikli suyu alıcaktım ki benden çnce baska bı adam davrandı 5 dakıka kopuk ustunde bekledı.adam ısını bıtırdgınde ben aldım ve yıkama bıttıgınde izler oluştu çok garip.pasta cila şart oldu bana
abi benim aracın hiç motoru temizlenmemiş pek benim becerebileceğim bişey değildi. bu gün motoru yıkattım. pırıl pırıl oldu. Yıkattıktan sonra bir problem olmadı olmadı a birkaç gündür motorun çalışmasında bişi var. rölantiyi düşürdüm ondan mı acaba? araba sarsıntılı çalışıyor. kayışın oradan bir yerden 2000 - 3000 devirden sonra bir ses geliyor. uğultu gibi... bir de benzinde yine çalışmıyor. ya benzin bitti ya da depodaki pislik biyerleri tıkadık
saol abi benzin otomatiğinde falan sıkıntı yoktu. ben ilk defa benzinle çalıştırıyordum arabayı yarın benzin alayım bi daha deneyim. olmadı sanayii yolları taştan