Sevgili dostlar saçma bir kaç olayı dikkate almadığımdan ve bunlar yargıya intikal etmiş olduğundan sağolsun adaletimiz bu ara bana vurdukça vuruyor azimle.Bilen bilir ilkinde canımız gibi sevdiğimiz Flash'ımızı kurban ettik e bir darbe daha geldi,sonrasında bir tane daha kurban olduğum adalet bana hiç şaşmadan 3000*3000tl vuruyor azimle.Hadi taksitti vs 2 tanesini hallettik sırada 2 adet daha var e biz zaten gariban roadfox'yiz şu an kazandığımla bunları ödemem imkansız hale geldi maalesefE bu imkansız olunca adalette bana diyorki ödeyemezsen her biri için 5'er ay hapishanelerimiz mevcutt.Sağolsun dostlarda ellerinden geleni yapıyorlar ama korkarımki çok geç kalmışım yardım istemekleNeyse olan olmuştur şu an görünen son çareside T.L'dir.E benimde kafam basmaz ticaret vs'ye dedim ne varsa dostlarda var belki bu anlamda bir akıl alırım.Özetle durumumu bilen işyerinden bir kardeşim 3000 tl verdi bana bi ara ödersin diye normalde dünyada almam ama durum sakatlardaNeyse şimdi şöyle bir düşünceye kapıldım azıcıkta ümide biliyorum çok küçük bir meblağ ama ben bu parayı 4000-5000'e çıkarabilirmiyim?Bu güne kadar internetten hep aldım acaba birşeyler alsam-satsam ufak karlarla olamazmı?Benim anladığım konu bilirsiniz motor e hadi ucuz vs düşürürüm sonra satarımda 300-400 karı ile oda vergidir vs zaman olarak aynı hesaba gelecekhımmVarmıdır sizlerin bir önerisi eğer bunu başarırsam bir ümidim olur dedim kimbilir size saçma gelen benim bilmediğim bir yöntem vardırhımm
Haydi dostlar bekliyorum önerilerinizi yoksa yakında forumda şu güzel türküyle anılacağım korkarımki
<strong><em>
Haydi dostlar bekliyorum önerilerinizi yoksa yakında forumda şu güzel türküyle anılacağım korkarımki
<strong><em>