Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Berhudar ol Gökhan yeğenim pek duygulandım:aytuğHafif yağ yakıyor gibi ama daha epeyyy gideri varheheBu arada Antalya'da hangi petrol istasyonuyla anlaşmalıyız:aytuğ
Benzin açısından diyorsan eyvallahHa öteki anlamda ise arabistan çöllerini 750 africantwin'le fethetmiş:tonyzzr 1100'lerle ölüm dansı yapmışqw250 ceylan'la neredeyse Türkiye'yi dolaşmışıslıkTürkiye'ye ilk gelen MZ'yi almış onunlada TR'nin geri kalanını dolaşmış125 aprilla ile efsane yazmışAnkara yarışlarında İstanbul fatihi ünlü apache'yi madara etmiş(yamaha dt ile nası yaptım bende anlamadım ya neysehehe)Şu sırada 125'lik sweet'la Antalya'yı yakmış vede yakmakta olanheheFox var yani cıx cıx cıx ne demek binebilirmi yaw çook kızdım şimdi çook:aytuğBu canavara namımız yeter hatta artar yaw
Fox emmi 2 zamanlı motor bunlar yagla benzın karısık oldugu ıcın duman atıyor kim bi kurus asagı verıyorsa onunla anlascaz. Hazar bu motoru goren tum petrolculerde anlasma yapar