RNA 1.4 Buğu Sorunu?

Servise yada tanıdığınız iyi bir usta var ise ona götüreceksin arabayı...

Cam dibinden üflemeyle buğu çözme ayarı bence en önemli havalandırma konumu kışın hayat kurtarıyor

bir de arka cam buğ çözücünün 4 teli çalışıyor diğer teller çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim?
televizyon tamircilerinde boyle nasıl anlatsam oje gibi bi malzeme var Devreleri baglamak icin aynı boya gibi ama iletken bi madde. Onu alıyorsun calısmayan telleri takip ediyosun illaki kırıklar vardır o ayrılan yerlere o dedigim malzemeden sulu boya fırcası ayarında ciziyorsun olay tamam..

Önerebileceğiniz markalar var mı?

Ben carpex kullaniyorum.Carpexi onerebilirim...:eyv

televizyon tamircilerinde boyle nasıl anlatsam oje gibi bi malzeme var Devreleri baglamak icin aynı boya gibi ama iletken bi madde. Onu alıyorsun calısmayan telleri takip ediyosun illaki kırıklar vardır o ayrılan yerlere o dedigim malzemeden sulu boya fırcası ayarında ciziyorsun olay tamam..

Yarın ilk işim televizyon tamircisine uğramak olacak. Sürdükten sonra kaç saat beklemem gerekiyor..

Yarın ilk işim televizyon tamircisine uğramak olacak. Sürdükten sonra kaç saat beklemem gerekiyor..
bilgim yok o kadar aksam ustu yapın sabaha kadar kurur

Sorunu çözdüm arkadaşlar. :) Torpitodaki dalgaları kapattığımda cam dibi üflemesi çalışıyor. Daha doğrusu torpito üzerindeki dalgalar açık olduğunda cam dibine havalandırma az üflüyor, kapattığımda sert üflüyor. Şimdi tek sorun arka cam rezidansı. Tv tamircilerine uğradım hiç birinde bahsettiğiniz yapıştırıcıdan bulamadım.. netten sipariş vericem artık..

Geri