Rlink Sorunu

Yarin sabah servis cagirdi incelemek uzere durumu paylasacagin. Bakalım ne olacak

Yarin sabah servis cagirdi incelemek uzere durumu paylasacagin. Bakalım ne olacak

Sonuç iyi olur inşallah.Ben iyi olacağını düşünüyorum.
tek tek tanıtarak tüm beyinleri olayı çözerler.Diğer talisman v2 miydi?

Sonuç iyi olur inşallah.Ben iyi olacağını düşünüyorum.
tek tek tanıtarak tüm beyinleri olayı çözerler.Diğer talisman v2 miydi?

evet bir şekilde çözülecek zaten bunun başka yolu olamaz. Diğer araç evet v2

evet bir şekilde çözülecek zaten bunun başka yolu olamaz. Diğer araç evet v2

Servis bu konularda tecrübeli değilse o zaman ana cihaz değişmesi lazım vb. diyebilirler.Ama gerek yok.Tek tek düzeltebilirler.force_update.txt ile denediniz mi?

Servis bu konularda tecrübeli değilse o zaman ana cihaz değişmesi lazım vb. diyebilirler.Ama gerek yok.Tek tek düzeltebilirler.force_update.txt ile denediniz mi?

Denemesini yapıp burdan bilgi olarak geçeceğim. çözüme kavuşursak sorunu yaşayan herkes faydalanmış olur.

Harita da bu dosya işe yarıyor.V7 'de bir arkadaşta tekrar v7 yüklemek isteyen bir arkadaşta da işe yaramıştı.Bunda da yaraması lazım.Yaramaz ise başka çözümlere bakarız.Bu aracın yazılımı kesintiye uğradı mı hiç?Kontağın kapanması vb. sebeple?

Harita da bu dosya işe yarıyor.V7 'de bir arkadaşta tekrar v7 yüklemek isteyen bir arkadaşta da işe yaramıştı.Bunda da yaraması lazım.Yaramaz ise başka çözümlere bakarız.Bu aracın yazılımı kesintiye uğradı mı hiç?Kontağın kapanması vb. sebeple?

serviste aynı soruyu sordu kesinti yaptımı diye, kontak kapalı iken baslattık komple kapanacak ike start verildi o arada normalde cihaz kapanmıyor ama anlık bir kesinti yaşıyor sanırım oda geldi aklımıza

serviste aynı soruyu sordu kesinti yaptımı diye, kontak kapalı iken baslattık komple kapanacak ike start verildi o arada normalde cihaz kapanmıyor ama anlık bir kesinti yaşıyor sanırım oda geldi aklımıza

Harita ve program yükseltmesinde ben de hep motor çalışırken yapılmasını tavsiye ediyorum.O anlık kesinti muhtemelen buna neden oldu.Bir daha denemekte fayda var bu .txt dosyası ile.

Dün gece tum sürümler uzerinde txt denemelerini yaptim hep hataya düştü. Simdi servisteyim ilerleyiş hakkinda bilgi vereceğim.

Geri