Rlink güncelleme hk

Servis bu gün sorunumu halletti. Versiyonun 7 oldu şimdilik bir sıkıntı yok. Tam zamanında aradılar Androide geçmeye karar vermistim.[emoji56]

Servis bu gün sorunumu halletti. Versiyonun 7 oldu şimdilik bir sıkıntı yok. Tam zamanında aradılar Androide geçmeye karar vermistim.[emoji56]

Gözünüz aydın hocam. Hayırlı olsun. Aracın beyni çöktü demiştiniz. Sonrasında servis sorunu nasıl çözdü? Rlink versiyonu nasıl V7 oldu?

Gözünüz aydın hocam. Hayırlı olsun. Aracın beyni çöktü demiştiniz. Sonrasında servis sorunu nasıl çözdü? Rlink versiyonu nasıl V7 oldu?
Çökmemis aslında, ayrintisina pek vakıf değilim ama başka bir araçtan kopyalama yapıp benim araca aktararak yaptılar.

Geçmiş olsun.Servis te böylece nasıl yapılacağını öğrenmiş oldu sayenizde.Adınıza sevindim.
Araç ikon ise android navigasyon/multimedya ya geçiş yapamazdınız.Aracın birçok ayarını da hatta kablo demetini bile değiştirmek gerekir böyle bir işlem için.Yine de aracın tüm ayarlarına kumanda edemeyebilirdiniz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015 kadjar için güncelleme yaptıran oldu mu?henüz bir gelişme yok mu?Ankarada bu işi yapan servis öneriniz var mıdır?

2015 kadjar için güncelleme yaptıran oldu mu?henüz bir gelişme yok mu?Ankarada bu işi yapan servis öneriniz var mıdır?
Önce ki postlar da belirttiğim gibi benim araca yükledi Erzurum da ki servis. Ama iki taraf icin de sıkıntılı bir surecti.Ben ayni durumda olsam yükletirmiyim, kesinlikle hayır. Keza serviste ayni seyi düşünüyor. Onlar da kesinlikle bir daha yuklemiyecekler.

9.0.35.501 sürüm 2022 kadjar icon için cracklı dosya nereden bulabilirim.

Geri