Rlink 2 bluetooth spotify ile müzik dinlemek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gowlet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gowlet

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Arkadaşlar dün bluetooth ile bağlandım ancak spotify’dan müzik açtığımda müzik duruyor ve araçta dinleyemiyorum. Neyi yanlış yapıyorum acaba?

telefon görüşmesi yapabiliyor musunuz bluetooth ile, uygulama veya telefonla ilgili de bir problem olabilir. Ben Spotify, Youtube, Youtube Music vb ne varsa kullanıyorum çünkü bluetooth üzerinden. video ile de paylaşabilirseniz durumu daha rahat yardım edebiliriz.

Sesli konuşma yapabiliyorum araca komut vererek arama yapıp konuşabildim ancak spotify üzerinden müzik dinleyemedim.

Sesli konuşma yapabiliyorum araca komut vererek arama yapıp konuşabildim ancak spotify üzerinden müzik dinleyemedim.

Ekrandan medya seçeneğinden radyo,medya,vs. seçenekler içinden bluetooth seçeneğini seçerek bir deneyin

Arkadaşlar dün bluetooth ile bağlandım ancak spotify’dan müzik açtığımda müzik duruyor ve araçta dinleyemiyorum. Neyi yanlış yapıyorum acaba?

Merhaba, telefonunuz eğer iPhone ise rlink'te telefonunuzda ki herhangi bir müzik uygulamasından müzik dinleyebilmeniz için telefonunuzda ki Apple Müzik uygulamanızda en az bir şarkı yüklü olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Merhaba, telefonunuz eğer iPhone ise rlink'te telefonunuzda ki herhangi bir müzik uygulamasından müzik dinleyebilmeniz için telefonunuzda ki Apple Müzik uygulamanızda en az bir şarkı yüklü olması gerekiyor.

Tamamdır bunu deneyeceğim sonucu yazarım..

Edit: Arkadaşlar denedim sorunsuzca Spotify'dan müzik dinleyebildim. Teşekkürler..

Son düzenleme:
Bir şey değil , sevindim :)

Tamamdır bunu deneyeceğim sonucu yazarım..

Edit: Arkadaşlar denedim sorunsuzca Spotify'dan müzik dinleyebildim. Teşekkürler..

Geri