RFC'nin yeni R5 Coupe'si artık İstanbul'da...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elektronik ateşleme olması çok güzel birşey zaten hp artışı sağlar yaklaşık 3-7 hp arası değişir. bizimkinede taktık süper oldu hissedir derecede performans gösterir. mustafa abi büyük ihtimal senin araçta broadway motorundan var.

sen bana gönder ve kredı kartını da gönder sonra tanıyama hehe
masallahı var abı Allah kaza bela vermesın

hayırlı uğurlu olsun Usta maşallah çok temiz

hayırlı olsun abi dediğin kadar varmış allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
hayran olmamak elde değil biz bulabilirmiyiz acaba böyle temizini..

allah kaza bela vermesin usta güzel güzel binin :)

Mustafa Abi bir kaç sorum olacak :)

- Motor sesi diğer Renault 5 ler veya Broadwaylere benziyor mu yoksa normal bir enjeksiyonlu araç gibi kendine has bir sesi mi var ?
- Triger Seti var mı ?
- Katalizör var mı ?
- Devir kesiyor mu ?

:) :) :)

Mustafa Abi bir kaç sorum olacak :)

- Motor sesi diğer Renault 5 ler veya Broadwaylere benziyor mu yoksa normal bir enjeksiyonlu araç gibi kendine has bir sesi mi var ?
- Triger Seti var mı ?
- Katalizör var mı ?
- Devir kesiyor mu ?

:) :) :)
Motor soğukken subap sesi geliyor bu yüzden bu hafta bakıma sokacağım,komple bir bakım iyi gelir yavruya...
Devir kesermi bilmiyorum o kadar yüklenmedim zaten,80 den 175 e kadar 5.viteste nazlanmadan hızlandı pedalda daha yer vardı,araçta devir saati hararet göstergesi vs yok,triger seti ve katalizör varmı yokmu bakıma girdiğinde anlarız artık,araç bana da forumada çok yabancı bir motora sahip...:)

Tam adamına rast gelmiş bence bu Renault 5 :) Değerini bilecek kişi çok az :)
Keşke bende hemen bir tane alabilsem :o

Aynı panjura sahip tek kapı R5 buldum nihayet ama bu Turboymuş...:)

Aynı panjura sahip tek kapı R5 buldum nihayet ama bu Turboymuş...:)

bu panjurlar orjinal fabrika çıkışı panjur değil modifiye amaçlı üretilmiş panjurlar..yurtdışındayken sahibi bulup değiştirmiştir,senin arabanın panjuruda bizdekiler gibi olmalıydı ama böylede güzel dış görüntüsünde modifiye yapıcaksan daha güzel durur..Jant,marşpiyer,spoiler ve aracı düşürmek görüntüsünde büyük değişiklik yapıcaktır...

Geri