RFC'nin yeni R5 Coupe'si artık İstanbul'da...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tekrar hayırlı olsun abi. aracı üzmeyecek güzel bir jantla daha iyi olur.

Abi hayırlı ugurlu olsun bu süprizlerinden hiç bahsetmiyorsun valla :) Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı olsun abi, Allah kaza bela göstermesin, Maşallah'ı var R5 in..

Evet Üstad,ehliyetini alana kadar ufak ufak oynarız bu R5 le,araba çok diri,jant ve teybe ihtiyaç var acilen,adamlar teyp bile takmamış araca...:)

Valla süper 5 bu:eyv
teyp Kenwood var, clio dan yeni söktüm çok temiz.
KDC-W8531 modeli

maşallah aracı sahibindende görmüştüm çok temiz ve diri araç motoruda 175 yaptığına göre zil gibi :) abicim maşallah herhangi bir sorunda bana sorabilirsin yardımcı olurum hertürlü :D bencede yapılması gereken tek şey flash s jantı ya da broadway jantı güzel durur renk beyaz olduğu için.
birde arka tampon üstündeki çıtayla arka stopların üstündeki plastikler beyaza boyatılırsa süper olur :) kazasız belasız sürüşler dilerim.

maşallah aracı sahibindende görmüştüm çok temiz ve diri araç motoruda 175 yaptığına göre zil gibi :) abicim maşallah herhangi bir sorunda bana sorabilirsin yardımcı olurum hertürlü :D bencede yapılması gereken tek şey flash s jantı ya da broadway jantı güzel durur renk beyaz olduğu için.
birde arka tampon üstündeki çıtayla arka stopların üstündeki plastikler beyaza boyatılırsa süper olur :) kazasız belasız sürüşler dilerim.
Pedalda daha yer vardı ve gidiyordu trafik sıkışınca gazdan çektim mecburen,ibre ya sona dayanır yada çevirirdi,bu araçları fazla tanımıyorum Can,bir daha da basmam heralde...:eyv

abi sen biraz renault 5 kullanınca ne kadar yol tutuşa sahip olduğunu çözersin :) lastiklerin kalite güzel bir lastik olduktan sonra virajlara istediğin rahatlıkla girebilirsin herhangi bir sorun yapmaz atma kayma gibi. yol tutuşu gerçekten mükemmel bir araç.
ve yolda dikkat ettinmi bilmiyorum yanından otobüs kamyon vs geçtiğinde arabada herhangi bir sallanma yok o olay süper bişey zaten :)
yaklaşık 4 senedir renault 5 kullanıcısıyım herşeyini bilirim desem yeri var :D

Geri